ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κόντρα Γεωργιάδη - Δούρου μέσω Twitter για τα αποθεματικά της Περιφέρειας

Κόντρα Γεωργιάδη - Δούρου μέσω Twitter για τα αποθεματικά της Περιφέρειας

Σκληρή αντιπαράθεση, μέσω Twitter, για την μετατροπή των αποθεματικών της Περιφέρειας Αττικής σε repos, ξέσπασε ανάμεσα στην Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου και τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη.

«Η Ρένα Δούρου προσπαθεί να αρπάξει όλο το Αποθεματικό της Περιφέρειας Αττικής (350.000.000€) για να πληρώσουν μισθούς/συντάξεις...ντροπή», έγραψε ο κ. Γεωργιάδης, καταγγέλλοντας την Περιφερειάρχη Αττικής για μεταφορά των αποθεματικών της Περιφέρειας στην Τράπεζα της Ελλάδος, ώστε να ενισχυθεί ο εσωτερικός δανεισμός της κυβέρνησης.

«Λειτουργούμε με διαφάνεια. Δεν κρυφτήκαμε πίσω από την οικονομική επιτροπή, φέραμε το θέμα για άνοιγμα λογαριασμού στην ΤτΕ στο περιφερειακό Συμβούλιο. Είναι φανερό πως κάποιοι δεν αντέχουν τη Δημοκρατία και την μεταχειρίζονται α λα καρτ. Δεν θα τους περάσει», απάντησε η κ. Δούρου.

«Αυτοί που δεν είχαν ιδέα για τα χρήματα της Περιφέρειας, τώρα καταγγέλουν ότι θέλουμε να πληρώσουμε μνημονιακούς λογαριασμούς. Είναι αστείοι», κατέληξε η Περιφερειάρχης Αττικής.

Σχετικές ειδήσεις