ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ για το «Λεφτά υπάρχουν» της Αυγής

Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ για το «Λεφτά υπάρχουν» της Αυγής

Νέα επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑεξαπολύει το ΠΑΣΟΚ, με αφορμή προωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «Η Αυγή» με τον τίτλο… «Λεφτά υπάρχουν».

Χαρακτηριστικά, τονίζεται στην ανακοίνωση, ότι με αυτή την αντίληψη η χώρα οδεύει ολοταχώς προς το 2009 και το κενό με… φόρα.

Αναλυτικά όσα τονίζει το ΠΑΣΟΚ:

«Το σημερινό πρωτοσέλιδο σύνθημα της Αυγής «λεφτά υπάρχουν» καταγράφεται στην ιστορία του πολιτικού και δημοσιογραφικού κυνισμού που απέχει ένα πόντο από την απόλυτη αφέλεια και ένα πόντο από την απόλυτη γελοιότητα.

Αυτή είναι λοιπόν η αντίληψη που κυριαρχεί στον σκληρό πυρήνα της ομάδας εξουσίας του ΣΥΡΙΖΑ. Δυστυχώς αυτά λέγανε και προεκλογικά με τα ψέματα περί προγράμματος Θεσσαλονίκης. Αλλά και τώρα; Μετά τα όσα συνέβησαν τους δυο τελευταίους μήνες; Μετά την παράσταση εξευμενισμού του Βερολίνου; Υπάρχουν λοιπόν τα λεφτά των ταμείων, του ΟΑΕΔ, των αγροτών, των ΔΕΚΟ, της Περιφέρειας Αττικής!

Ας καταλάβουν, όσο υπάρχει ακόμη ελάχιστο περιθώριο, ότι με την αντίληψη αυτή δεν πηγαίνεις από το 2015 στο 2016 και στο μέλλον, αλλά πίσω στο 2009 και μετά στο κενό με φόρα».

Σχετικές ειδήσεις