ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λεουτσάκος: Η ρήξη με την Ευρώπη μπορεί να γίνει και μονόδρομος

Λεουτσάκος: Η ρήξη με την Ευρώπη μπορεί να γίνει και μονόδρομος

Για μία συνεχή προσπάθεια της κυβέρνησης να βρεθεί λύση για τη χώρα έκανε λόγο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στάθης Λεουτσάκος, αναφερόμενος στη λίστα μεταρρυθμίσεων και τις διαπραγματεύσεις με τους Ευρωπαίους εταίρους.

Ο κ. Λεουτσάκος, μιλώντας σήμερα, Σάββατο (28/03/2015) στον Real Fm ανέφερε πως «οι εταίροι δανειστές θα πρέπει να επανεξετάσουν τη στάση τους και να δώσουν ανάσα στη χώρα μας». Μάλιστα, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ρήξης με την Ευρώπη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η ρήξη με την Ευρώπη μπορεί να γίνει και μονόδρομος». Ωστόσο ο κ. Λεουτσάκος, διευκρίνισε πως η ρήξη «δεν είναι η πρώτη επιλογή της κυβέρνησης».

«Αυτοί που έχουν το μαχαίρι, έχουν και το πεπόνι. Αλλά πρέπει να δουν πώς το κόβουν» είπε ρίχνοντας πυρά κατά των Γερμανών αξιωματούχων.

Την ίδια στιγμή, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε πως αυτό που οφείλει να κάνει η κυβέρνηση είναι να υλοποιήσει το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης, ενώ αναφερόμενος στη λίστα των μεταρρυθμίσεων που εστάλη στις Βρυξέλλες ξεκαθάρισε ότι δεν περιέχει μέτρα λιτότητας και ύφεσης.

Σχετικές ειδήσεις