ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μάρδας: Κανονικά η δόση στο ΔΝΤ - Ανοησίες τα περί πτώχευσης (photo)

Μάρδας: Κανονικά η δόση στο ΔΝΤ - Ανοησίες τα περί πτώχευσης (photo)

«Ανοησίες» χαρακτήρισε ο Δημήτρης Μάρδας τα δημοσιεύματα σχετικά με τη μη αποπληρωμή των κρατικών υποχρεώσεων στα τέλη του μήνα, τονίζοντας πως η κυβέρνηση έχει εξασφαλίσει τα συγκεκριμένα χρήματα και θα δοθούν στις 9 Απριλίου.

Την ίδια στιγμή, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Facebook, εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία των διαπραγματεύσεων λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «με τα δεδομένα που έχουμε στα χέρια μας και τα όσα προσδοκούμε να υλοποιηθούν, ότι τα δύσκολα τα αφήσαμε πίσω μας».

Δείτε αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Kαι ένα Σαββατοκύριακο ηρεμίας… Παρά τις ανοησίες που διαβάζω περί πτώχευσης την Μεγάλη Πέμπτη (και γιατί όχι Μεγάλη Παρασκευή άραγε;) σε διάφορα blogs κ.λπ, οι υποχρεώσεις μας απέναντι στο ΔΝΤ θα πληρωθούν κανονικά και τα χρήματα γι' αυτό έχουν δεσμευτεί από το τέλος της προηγούμενης εβδομάδας», ανέφερε στο σχόλιο του ο Δημήτρης Μάρδας και συνέχισε: «Άλλες υποχρεώσεις σε τρίτους (ΔΝΤ, ΕΚΤ) δεν έχουμε έως το τέλος του μήνα και με τα δεδομένα που έχουμε, όλα (μισθοί συντάξεις κ.λπ) πληρώνονται κανονικά τον Απρίλιο... και οι διαπραγματεύσεις βέβαια τρέχουν! Αν και μπορεί να θεωρηθεί τολμηρή η ακόλουθη άποψη, έχω την αίσθηση, με τα δεδομένα που έχουμε στα χέρια μας και τα όσα προσδοκούμε να υλοποιηθούν, ότι τα δύσκολα τα αφήσαμε πίσω μας. Το μόνο που μένει είναι να πάψει η ασφυξία στην αγορά».

mardas1

Σχετικές ειδήσεις