ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συναντήσεις Τσίπρα με προέδρους ανώτατων δικαστηρίων και Αβραμόπουλο

Συναντήσεις Τσίπρα με προέδρους ανώτατων δικαστηρίων και Αβραμόπουλο

Συναντήσεις με προέδρους των ανωτάτων δικαστηρίων θα έχει σήμερα, Μ. Δευτέρα (06/04/2015) ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το πρόγραμμα ο κ. Τσίπρας αναμένεται να συναντηθεί το πρωί με τον πρόεδρο του Αρείου Πάγου, Αθανάσιο Κουτρομάνο, με τον πρόεδρο του πρόεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου, Νικόλαο Αγγελάρα, με τον πρόεδρο του Συμβουλίου Επικρατείας, Σωτήριο Ρίζο και με την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Κουτζαμάνη.

Στις 13:00 το μεσημέρι θα δώσει το «παρών» στη σύσκεψη για τη αξιοποίηση δημόσιας περιουσίας, ενώ για τις 17:00 το απόγευμα έχει οριστεί το ραντεβού με τον Επίτροπο Μετανάστευσης και Εσωτερικών Υποθέσεων, Δημήτρη Αβραμόπουλο.

Στις 18:00, ο πρωθυπουργός θα παρευρεθεί στη Βουλή στη συνεδρίαση της Ολομέλειας για Εξεταστική Επιτροπή για το Μνημόνιο.

Θερμή αναμένεται να είναι σήμερα, Μ. Δευτέρα (06/04/2015) η συζήτηση που θα διεξαχθεί στην Ολομέλεια της Βουλής για την πρόταση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής στην οποία θα διερευνηθούν τα αίτια και τους υπαίτιους που οδήγησαν τη χώρα στο μνημόνιο.

Σχετικές ειδήσεις