ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κικίλιας σε Παρασκευόπουλο: Πείτε μου αν είστε με τους κουκουλοφόρους

Κικίλιας σε Παρασκευόπουλο: Πείτε μου αν είστε με τους κουκουλοφόρους

Επίθεση στον υπουργό Δικαιοσύνης Νίκο Παρασκευόπουλο έκανε ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης Βασίλης Κικίλιας, κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου για την κατάργηση των φυλακών τύπου Γ' στην αρμόδια επιτροπή της βουλής.

Αναλυτικότερα, ο κ. Κικίλιας απευθυνόμενος στον κ. Παρασκευόπουλο ότι θα μείνει "στην ιστορία ως ο υπουργός καθ΄υπόδειξιν των τρομοκρατών και των κουκουλοφόρων".

"Πείτε μου με την ιδιότητα του πανεπιστημιακού τι απαντάτε στην απεγνωσμένη έκκληση όλης της πανεπιστημιακής κοινότητας της χώρας που απαιτεί για την απελευθέρωση της Πρυτανείας του ΕΚΠΑ από κουκουλοφόρους και αντιεξουσιαστές. Πείτε μου ευθέως αν είστε με τους κουκουλοφόρους ή τους πανεπιστημιακούς. Έκτος και αν μας πείτε ότι θα πρέπει να φέρετε νέα τροπολογία να εκτίσει την ποινή στο σπίτι του και ο Κουφοντίνας έτσι ώστε να αποχωρήσουν οι υποστηρικτές του από το Πανεπιστήμιο. Το νέο σας ατόπημα απέναντι στις εισαγγελικές αρχές αποδεικνύει ότι δεν σέβεστε το υπουργείο στο οποίο προΐσταστε . Αλλά δεν είναι δικό σας θέμα, είναι θέμα μιας κυβέρνησης που άγεται και φέρεται από τις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ.

Λυπάμαι που το λέω, θα μείνετε όμως στην ιστορία ως ο υπουργός καθ΄υπόδειξιν των κουκουλοφόρων και των τρομοκρατών ", τόνισε ο κ. Κικίλιας.

Σχετικές ειδήσεις