Κεφαλογιάννη: Στα μέτρα των τρομοκρατών κόβεται και ράβεται το νομοσχέδιο

Newsroom Newsroom

Κεφαλογιάννη: Στα μέτρα των τρομοκρατών κόβεται και ράβεται το νομοσχέδιο

Επίθεση στη κυβέρνηση εξαπέλυσε η πρώην υπουργός Τουρισμού της ΝΔ Όλγα Κεφαλογιάννη, κατηγορώντας την για πλήρη απραξία και απάθεια στα μεγάλα ζητήματα, που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία και τόνισε ότι «δεν έχει δικαίωμα να παίζει με τις τύχες της χώρας».

«Αναλογιστείτε το βάρος της ευθύνης σας. Αντιληφθείτε τους φόβους της συντριπτικής πλειοψηφίας. Οφείλετε να είστε κυβέρνηση όλων των ελλήνων και όχι κυβέρνηση ακραίων μειοψηφιών», ανέφερε η κ. Κεφαλογιάννη.

Παράλληλα, υποστήριξε ότι «ακραίες ομάδες, βανδαλίζουν, γκετοποιούν το κέντρο της Αθήνας και η κυβέρνηση απλά κοιτάει με απάθεια και νομοθετεί για να τις εξευμενίσει». «Με αυτές τις ομάδες συνδιαμορφώνουν το νομοσχέδιο που κόβεται, ράβεται στα μέτρα των τρομοκρατών.Αυτούς εξυπηρετεί», σημείωσε και πρόσθεσε: «Η ελληνική δημοκρατία μάτωσε, κινδύνευσε από την τρομοκρατία. Πληρώσαμε μεγάλο φόρο αίματος, Οι τρομοκράτες είναι εχθροί της Δημοκρατίας.

Η δημοκρατία όμως δεν εκδικείται, δεν εκβιάζεται, δεν φοβάται. Οφείλει να είναι αυστηρή, αλλά δίκαιη». Τέλος, η πρώην υπουργός της ΝΔ κατηγόρησε την κυβέρνηση για απάθεια στην αντιμετώπιση του μεταναστευτικού προβλήματος, τονίζοντας ότι η ανυπαρξία ελέγχων της μεταναστευτικής ροής και οι διευκολύνσεις εισόδου που δίνουν το σήμα ελεύθερης διακίνησης, δημιούργησαν ένα εκρηκτικό κλίμα στη χώρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved