ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ποιους θα δει τελευταία ημέρα στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Κοτζιάς

Ποιους θα δει τελευταία ημέρα στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Κοτζιάς

Tελευταία ημέρα της επίσκεψής του στις Ηνωμένες Πολιτείες, ουπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, σήμερα Παρασκευή 24 Απριλίου, θα συναντηθεί, στη Νέα Υόρκη, τοπική ώρα 9:00, στα γραφεία της Μόνιμης Αντιπροσωπείας της Ελλάδας στον Ο.Η.Ε., με τον Προσωπικό Απεσταλμένο του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για το ζήτημα της ονομασίας της πΓΔΜ, κ. Μatthew Nimetz.

Στη συνέχεια, ο κ. Κοτζιάς, θα συναντηθεί με τους κυρίους Stanley Bergman και David Harris, Πρόεδρο και Εκτελεστικό Διευθυντή της American Jewish Committee αντίστοιχα.

Ο Υπουργός Εξωτερικών, θα έχει συνάντηση, στις 10:30, με τον Γενικό Γραμματέα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, κ. Ban Ki-moon. Θα ακολουθήσουν δηλώσεις προς τους εκπροσώπους του Τύπου.

Εν συνεχεία, o κ. Κοτζιάς θα έχει συνάντηση, στις 13:30, στην Αρχιεπισκοπή, με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής, κ. Δημήτριο.

O Υπουργός Εξωτερικών θα παρακαθίσει, τέλος, σε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης στη δεξαμενή σκέψης Council on Foreign Relations με θέμα τις προτεραιότητες της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής και θα ολοκληρώσει την επίσκεψή του στις ΗΠΑ με συνάντησή του, στο Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη, με εκπροσώπους της Ομογένειας.

Σχετικές ειδήσεις