ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διαδικτυακά «βέλη» Μάρδα - Λοβέρδου

Διαδικτυακά «βέλη» Μάρδα - Λοβέρδου

Μέσα από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης συνεχίστηκε η αντιπαράθεση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Λοβέρδου με τον αναπλ. υπουργό Οικονομικών, Δ. Μάρδα σε συνέχεια των όσων εκτυλίχθηκαν στην επεισοδιακή συζήτηση στη Βουλή την Τετάρτη για τα αποθεματικά.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος απαντώντας σε προηγούμενη ανάρτηση του Δημ. Μάρδα μέσα από τη σελίδα του στο Facebook έγραψε:

"Προς Αν. Υπουργό κ.Μάρδα,
Δημήτρη, αντί να μου τα πεις στη Βουλή, μου στέλνεις γράμματα;;;
Είδα πως ο μη Κοινοβουλευτικός Αν. Υπουργός μου επιτέθηκε μετά τη συνεδρίαση της Βουλής για την ΠΝΠ -τo πρώτο μετεκλογικό βατερλώ για τον Σύριζα- μέσω fb. Δεν θα του απαντήσω επί της ουσίας γιατί δεν νομίζω πως έχει κανένα νόημα!
Δύο απλές σκέψεις θέλω να μοιραστώ με τους διαδικτυακούς μου φίλους:
Α) Δεν είναι δύσκολο να απευθύνεσαι σε έναν φίλο και συμφοιτητή, στον Δημήτρη Μάρδα, που έζησε στο ΠΑΣΟΚ ως κρατικός αξιωματούχος, πέρασε από το Ποτάμι, καταφερόταν εναντίον του Σύριζα έως τις εκλογές, μετά ξύπνησε Υπουργός του (του Σύριζα) και ταυτόχρονα άρχισε να μιλά με απαξιωτικό τρόπο για τους αγώνες μας εν μέσω κρίσης και τελικά απαξιώθηκε μόνος του από τη μιντιακή του πολυλογία;
Β) Δεν είναι τουλάχιστον περίεργο να συγκρούεται πολιτικά και καθαρά μέσα στη Βουλή επί 3 μέρες και αντί να πει ευθέως τα δίκια ή τα άδικά του στον αντίπαλό του ( που έγινε αντίπαλος γιατί ο ίδιος μετατοπίστηκε), να πηγαίνει σπίτι του και να του γράφει γράμματα μέσω fb;
ΥΓ: Δημήτρη ποτέ μην απευθύνεσαι στη Βουλή χωρίς να είσαι σίγουρος, γιατί ποτέ δεν ξέρεις πως θα σου απευθυνθεί αυτή!", κατέληξε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Υπενθυμίζεται τι είχε γράψει ο Δημήτρης Μάρδας στο Facebook και προκάλεσε την απάντηση Λοβέρδου:

«Στο επόμενο μυθιστόρημά μου πρωταγωνιστικό ρόλο θα παίζει ο Βουλευτής και παλαιός συμφοιτητής μου, ο Ανδρέας Λοβέρδος. Έχω εντυπωσιαστεί από την μετάλλαξή του, και το πέρασμά του από ένα στυλ που διέκρινε έναν αξιοπρεπή πολιτικό σε ένα νέου τύπου πολιτικό, που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως φορέας ενός λεκτικού τραμπουκισμού, σύμφωνα με τη συμπεριφορά του στη Βουλή. Όταν διαφωνεί με τα όσα ακούει τα θεωρεί μπουρδολογίες και όσο περνούν τα χρόνια ενώ μικραίνει το κόμμα του, αποκτά μια παράξενη λεκτική επιθετικότητα και ύφος χιλίων καρδιναλίων... Είναι ίσως το κόστος της απώλειας της εξουσίας που μπορεί να δώσει μια εξήγηση... Κρίμα όμως!».

Σχετικές ειδήσεις