ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πάλι έκανε τσίρκο τη Βουλή ο Άδωνις…

Πάλι έκανε τσίρκο τη Βουλή ο Άδωνις…

Η τοποθέτηση της Προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου στη συζήτηση του νομοσχέδιου για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ «ερέθισε» τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη με τον οποίο είχε σφοδρή αντιπαράθεση.

Αρχικά η κα Κωνσταντοπούλου, πρότεινε να τιμηθούν ως πεσόντες στο καθήκον οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ που έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια του «μαύρου» στη δημόσια τηλεόραση.

Παράλληλα, υποστήριξε ότι ο αγώνας των εργαζομένων στην ΕΡΤ δεν έχει ιστορικό προηγούμενο και κάλεσε τον αρμόδιο υπουργό για τα ραδιοτηλεοπτικά μέσα Νίκο Παππά να μεριμνήσει ώστε να φέρει άμεσα στη Βουλή ρύθμιση για την πλήρη αποκατάσταση «των ανθρώπων και των συλλογικοτήτων» που έδωσαν αγώνα «για την αποκατάσταση τη Δημοκρατίας».

Η Πρόεδρος της Βουλής γνωστοποίησε ότι το κανάλι της Βουλής θα ενημερώσει για τον αγώνα αυτό αλλά και θα αξιοποιήσει την εμπειρία των εργαζομένων.

Τέλος, χαρακτήρισε το «μαύρο» στην ΕΡΤ πράξη απολυταρχική και δικτατορικής υφής ενώ δήλωσε περήφανη που στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν δημοσιογράφοι της ΕΡΤ που αγωνίστηκαν αντί να επιλέξουν «τα φράγκα και τη σιγουριά».

Η συγκεκριμένη τοποθέτηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου ήταν απλά η αφορμή για τον Άδωνι Γεωργιάδη, προκειμένου να στήσει ένα ακόμα σόου, αυτή τη φορά μέσα στα έδρανα της Βουλής.

Ο καυγάς ξεκίνησε από την πλευρά του κ. Γεωργιάδη, για τον τρόπο που διαχειρίζεται η Πρόεδρος της Βουλής το κανάλι του Κοινοβουλίου αλλά δεν έμεινε εκεί καθώς έφτασε ακόμα και… στη λίστα Λαγκάρντ!

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, σε έξαλλο ύφος απάντησε ότι αν και εκείνος διατήρησε σε πολιτικό επίπεδο την αντιπαράθεση, εκείνη διατύπωσε εκ νέου ψευδείς ισχυρισμούς. Επανέλαβε ότι δεν υπάρχει το όνομα της συζύγου του στη λίστα Λαγκάρντ, αλλά του πρώην άντρα της και την κάρφωσε λέγοντας ότι «θα μπορούσα και εγώ να πω ότι η κυρία Κωνσταντοπούλου που είναι μέλος του τομέα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων έχει υπερασπιστεί βιαστή στα δικαστήρια».

«Δεν έχω να ντραπώ για την επαγγελματική μου διαδρομή» απάντησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου και δήλωσε ότι δεν φοβάται τα φερέφωνα της διαπλοκής.

Σχετικές ειδήσεις