ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεοδωράκης σε Τσίπρα: Κάνε κάτι για να μην καταστραφούμε

Θεοδωράκης σε Τσίπρα: Κάνε κάτι για να μην καταστραφούμε

Την ανάγκη να κλείσει η συμφωνία τις επόμενες ημέρες τόνισε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, καλώντας τον Αλ. Τσίπρα να φερθεί ως πρωθυπουργός και όχι ως αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως είπε, ο ίδιος δεν θεωρεί πως ο κ. Τσίπρας «έχει πρόθεση να ρίξει τη χώρα στα βράχια», αλλά «καμιά φορά όμως η καταστροφή έρχεται από λάθος». «Πρέπει ο Πρωθυπουργός να κάνει κάτι για να μην έρθει η καταστροφή. Δεν φτάνει όμως μόνο να το θέλει», πρόσθεσε.

Επανέλαβε ακόμη ότι το Ποτάμι θα στηρίξει τη συμφωνία που θα έρθει καθώς αυτό που προέχει είναι να σωθεί ο ασθενής. «Θα ψηφίσουμε τη συμφωνία που θα φέρει ο Τσίπρας στη Βουλή. Δεν έχουμε άλλη λύση για τα παιδιά μας από το να ψηφίσουμε μια συμφωνία το νωρίτερο δυνατό. Η επόμενη ημέρα εκτός ευρώ θα βρει τη χώρα ρημαγμένη» επισήμανε.

Κατηγόρησε τέλος την κυβέρνηση για «καθυστερήσεις και παλινωδίες» που είχαν ως αποτέλεσμα να χαθεί η εμπιστοσύνη των Ευρωπαίων και να γίνουν οι όροι που θέτουν πιο σκληροί.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού επισήμανε δε ότι «στην Αργεντινή χόρευαν τα δικά τους τσάμικα με τη χρεοκοπία και σύντομα έκαναν πλιάτσικα στα σούπερμαρκετ.»

Σχετικές ειδήσεις