ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παπαδημούλης: Βιάζονται όσοι προβλέπουν οριστική ρήξη

Παπαδημούλης: Βιάζονται όσοι προβλέπουν οριστική ρήξη

Φωνή της λογικής από τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, μέσα από ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαρισμό στο twitter.

Ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου σημειώνει πως «παρά την εμπλοκή και ο Δραγασάκης και ο Γιούνκερ, μιλούν στις δηλώσεις τους για την ανάγκη συμφωνίας. Όσοι προβλέπουν οριστική ρήξη, βιάζονται».

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της Κυριακής ο Δημήτρης Παπαδημούλης μιλώντας στο Mega σχολίασε ότι «ησυμφωνία χρειάζεται, επείγει και οι ενδείξεις που έχω είναι ότι βαίνουμε προς συμφωνία. Προσωπικά θα μιλήσω για συμφωνία όταν έχει γραφτεί το κείμενο και έχει υπογραφεί κιόλας».

Όπως είπε μάλιστα η συμφωνία μπορεί να είναι και θέμα ωρών τονίζοντας:

«Υπάρχουν οι δυνατότητες μέσα στις επόμενες ώρες, εφόσον στη συνάντηση των αντιπροσωπειών στις Βρυξέλλες- έτσι όπως αυτή έχει προαναγγελθεί- γεφυρωθούν οι εναπομείνασες διαφορές, να αρχίσει να γράφεται αυτό που στη γλώσσα των τεχνοκρατών ονομάζεται “staff level agreement” και το οποίο είναι προϋπόθεση για να συγκληθούν μετά Euroworking Group και Eurogroup. Και επειδή το Eurogroup είναι προγραμματισμένο για την Πέμπτη καταλαβαίνετε ότι το συντομότερο είναι και το καλύτερο».

Ο κ. Παπαδημούλης πρόσθεσε επίσης ότι βασική έγνοια της κυβέρνησης είναι να υπάρξει συμφωνία το συντομότερο δυνατό, αλλά η συμφωνία αυτή να είναι η καλύτερη δυνατή για όλους.

Σχετικές ειδήσεις