ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποκλειστικό: Επικοινωνία Τσίπρα - Καραμανλή, με φόντο τη διαπραγμάτευση

Αποκλειστικό: Επικοινωνία Τσίπρα - Καραμανλή, με φόντο τη διαπραγμάτευση

Επικοινωνία είχαν, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb.gr, ο πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας κι ο πρώην πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής τις τελευταίες μέρες.

Αντικείμενό της συζήτησης των δυο ανδρών ήταν (φυσικά) η εν εξελίξει διαπραγμάτευση της κυβέρνησης με τους εταίρους, που έχει φτάσει σε οριακό σημείο.

Αυτό ακριβώς, κατά τις πληροφορίες μας, επεσήμανε ο Κ. Καραμανλής, ο οποίος τόνισε στον πρωθυπουργό την ανάγκη να φτάσει η κυβέρνηση οπωσδήποτε σε συμφωνία και η Ελλάδα να παραμείνει στην ευρωζώνη.

Μάλιστα τόνισε, ότι θα πρέπει να υπάρξει συμφωνία ακόμα κι αν περιλαμβάνει και κάποιους «δύσκολους» όρους, ενώ υπογράμμισε ότι αυτή η συμφωνία θα πρέπει στη Βουλή να στηριχτεί από όλες τις ευρωπαϊκές δυνάμεις της χώρας.

Εδώ θα πρέπει να υπενθυμίσουμε, πως –όπως αποκαλύψαμε- ο Κ.Καραμανλής αυτή ακριβώς την αναγκαιότητα να υπερψηφιστεί η συμφωνία που θα φέρει η κυβέρνηση στη Βουλή την υπογράμμισε και στον Αντ. Σαμαρά, κατά την πρόσφατη συνάντηση που είχαν.

Γενικά ο πρώην πρωθυπουργός τις τελευταίες μέρες έχει διακριτικά ενεργοποιηθεί, στην κατεύθυνση να υπάρξει οπωσδήποτε συμφωνία, επειδή ανησυχεί για κάποιο «ατύχημα» που, όπως τονίζει, θα είχε καταστροφικές συνέπειες για τη χώρα μας.

Σε αυτά τα πλαίσια έχει κάνει και ορισμένες άλλες ενδιαφέρουσες επαφές...

Η πληροφορία μας είναι έγκυρη...

Σχετικές ειδήσεις