ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κουρουμπλής: Αυτά τα μέτρα που απαιτούν δεν μπορεί να τα δεχτεί κανείς

Κουρουμπλής: Αυτά τα μέτρα που απαιτούν δεν μπορεί να τα δεχτεί κανείς

Σαφές μήνυμα τόσο στο εξωτερικό, όσο και στο εσωτερικό, ότι τα μέτρα που απαιτούν οι δανειστές δεν μπορεί να τα δεχτεί κανείς, έστειλε ο υπουργός Υγείας, Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Μιλώντας το πρωί του Σαββάτου (27/06/2045) στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ εξαπέλυσε επίθεση στους Θεσμούς, κατηγορώντας τους ότι τα μέτρα που απαιτούν «θα έπλητταν τον ελληνικό λαό», ενώ έκανε λόγο για συμφωνία που δεν μπορούν να αντέξουν οι πολίτες.
«Το πιο εύκολο για τον Τσίπρα θα ήταν να δεχτεί το πρόγραμμα. Ας διαβάσει ο ελληνικός λαός το κείμενο και ας μας κρίνει στη συνέχεια...», σχολίασε ο υπουργός Υγείας, αναφερόμενος στο πατριωτικό διάγγελμα του Έλληνα πρωθυπουργού.

Ερωτηθείς για το τι είπε ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια του υπουργικού συμβουλίου, ο κ. Κουρουμπλής είπε:

«Οι στιγμές ήταν δύσκολες για όλους μας. Το κλίμα δεν ήταν καλό. Κουβαλάμε ιστορικές ευθύνες στις πλάτες μας. Έχουμε ευθύνες για τον τόπο και την κοινωνία. Ο πρωθυπουργός μας μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο ορισμένοι ηγέτες συμπεριφέρθηκαν απέναντι στην Ελλάδα. Λειτούργησε με ψυχραιμία. Αλλά την επόμενη ημέρα ήρθαν τα πάνω - κάτω. Το πιο εύκολο για τον Τσίπρα θα ήταν να δεχτεί το πρόγραμμα. Ας διαβάσει ο ελληνικός λαός το κείμενο και ας μας κρίνει στη συνέχεια...», τόνισε ο κύριος Κουρουμπλής.

Πάρτε θέση τώρα στο διαδικτυακό δημοψήφισμα του Newsbomb.gr και καταθέστε την άποψή σας: «Πιστεύετε ότι η κυβέρνηση πρέπει να υπογράψει οποιαδήποτε συμφωνία;»

Σχετικές ειδήσεις