ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Π. Καμμένος: Οι τράπεζες θα μείνουν ανοικτές, τα ATM θα έχουν χρήματα

Π. Καμμένος: Οι τράπεζες θα μείνουν ανοικτές, τα ATM θα έχουν χρήματα

Καθησυχαστικός εμφανίστηκε ο Πάνος Καμμένος επιτιθέμενος ωστόσο στους δανειστές που οδήγησαν τις εξελίξεις ξεκαθαρίζοντας πως δεν υπάρχει κανένας φόβος για τις τράπεζες.

Οι πολίτες δεν πρέπει να φοβηθούν είπε ο Πάνος Καμμένος λέγοντας ότι ούτε οι τράπεζες θα κλείσουν, ούτε τα ΑΤΜ ενώ επέκρινε τους δανειστές λέγοντας ότι δεν αντέχουν το διάλογο.

"Ακόμα και η προσπάθεια να μετατρέψουν δημοκρατικό δημοψήφισμα που έχει απόλυτα σαφή χαρακτήρα και ερώτημα σε άλλο δημοψήφισμα δείχνει ότι δεν αντέχουν τη δημοκρατία και το διάλογο", τόνισε.

Υποστήριξε μιλώντας στο "MEGA Σαββατοκύριακο" ότι δεν υπάρχει διαδικασία για έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ. Εξέφρασε την ελπίδα "ότι υπάρχουν φωνές στην ΕΕ οι οποίες δεν ακολουθούν τη γραμμή Σόιμπλε που λέει ότι θα πρέπει να εξαθλιώσουμε τους Έλληνες προς παραδειγματισμό".

Ερωτηθείς για το τι θα κάνει η κυβέρνηση αν αποσυρθεί η πρόταση των δανειστών απάντησε: "Έχουν στα χέρια τους μια ελληνική πρόταση που είναι στα πλαίσια της λογικής και που μπορεί να αντέξει ο ελληνικός λαός".

"Μπορούν να πουν σήμερα το μεσημέρι ότι δέχονται την πρόταση την ελληνική και να προχωρήσουμε μαζί", πρόσθεσε.

"Τρείς μέρες έχει να κοιμηθεί ο πρωθυπουργός, στις 02:00 τελειώναμε και έμπαινε μέσα ο Σόιμπλε λέγοντας ότι βρισκόμαστε πολύ κοντά και δεν υπάρχει λόγος να χαλάσει η συμφωνία και στις 05:00 στα τεχνικά κλιμάκια έλεγαν ότι θα πρέπει να διαλύσουμε τον ελληνικό τουρισμό", σημείωσε για τις διαπραγματεύσεις των τελευταίων ημερών.

Σχετικές ειδήσεις