ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κασιδιάρης: Κίβδηλο το ερώτημα για δημοψήφισμα

Κασιδιάρης: Κίβδηλο το ερώτημα για δημοψήφισμα

Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης κατηγόρησε το ΣΥΡΙΖΑ ότι κοροϊδεύει τον ελληνικό λαό προσπαθώντας να αποκρύψει την απόλυτη αποτυχία και αδυναμία του να υλοποιήσει τις προεκλογικές του υποσχέσεις, ενώ χαρακτήρισε κίβδηλο το ερώτημα της πρότασης για δημοψήφισμα.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν δίνει την ευκαιρία στον ελληνικό λαό να πει όχι στην μνημονιακή πολιτική, στα δεσμά του μνημονίου και στους εκβιασμούς των θρασύτατων δανειστών και τοκογλύφους, γιατί δεν πιστεύει στην λαϊκή κυριαρχία», τόνισε ο κ. Κασιδιάρης και πρόσθεσε, «Δύο πρέπει να είναι τα πραγματικά ερωτήματα: Να γίνει καταγγελία του μνημονίου και να διαγραφεί το παράνομο χρέος.

Το μείζον ζήτημα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ να πει όχι στις μνημονιακές πολιτικές και στις πραγματικές εκβιαστικές προτάσεις των τοκογλύφων».

«Είστε υποκριτές, ανέφερε,εμείς λέμε όχι στους εκβιασμούς , καταγγέλλουμε τη κυβέρνηση για την άθλια πολιτικής της. Λέμε ναι στην πρόταση που θα έχει την ευκαιρία ο ελληνικός λαός να πει όχι στους δανειστές, στους τοκογλύφους και στους εκβιαστές της χώρας. Ταυτόχρονα να πει όχι στη μνημονιακή πρόταση των 8 δις ευρώ του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ», κατέληξε ο κ. Κασιδιάρης.

Σχετικές ειδήσεις