ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Capital controls - Φωτίου: Οι Ευρωπαίοι έχουν έτοιμους τους αντικαταστάτες με οικουμενική

Capital controls - Φωτίου: Οι Ευρωπαίοι έχουν έτοιμους τους αντικαταστάτες με οικουμενική

Σφοδρή επίθεση στους δανειστές από τηναναπληρώτρια υπουργό Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου σχολιάζοντας ότι οιδανειστές μας έφθασαν εδώ αναφερόμενη στις ουρές των τραπεζών, λέγοντας πως είναι απόφαση του Μ. Ντράγκι να μην δώσει άλλη ρευστότητα αυτές τις μέρες αναγνωρίζοντας ότι βρισκόμαστε σε μια κατάσταση που παράγει πολιτικά αποτελέσματα.

"Θα οδηγήσουμε το λαό για πρώτη φορά να πει τη γνώμη του σε κρίσιμη ώρα. Δεν είμαστε αυτοί που τους κουνάνε το δάχτυλο στην Ευρώπη, τους λένε εάν κάνεις δημοψήφισμα έχεις χαθεί, έχουν στη διπλανή καμαρίλα έτοιμους τους αντικαταστάτες με οικουμενική", σημείωσε στην "Κοινωνία Ώρα MEGA".

Τόνισε ότι στις Βρυξέλλες "πήγε να παιχθεί οι Κάνες 2, ήταν οι τρεις αρχηγοί εκεί έτοιμοι για να αναλάβουν οικουμενική, δεν πέρασε ακριβώς γιατί και σχέδιο είχαμε" ενώ υποστήριξε ότι "δεν θα περάσει ούτε η παραπλάνηση που προσπαθεί να κάνει η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι ότι ο λαός να ψηφίσει ναι ή όχι στην ΕΕ", "δεν θα περάσει, είναι ακριβώς αυτό που θέλουν οι δανειστές".

"Δεν θα περάσει ο εκβιασμός και η παραπλάνηση. Ο εκβιασμός με τις τράπεζες έχει διπλή όψη, αυτό που θα δείτε στις αγορές", επισήμανε. Αν ο λαός ψηφίσει "ναι" είπε η υπουργός θα του περάσουν το χαλινάρι στο λαιμό ενώ για την περίπτωση που ψηφιστεί το "όχι" ανέφερε ότι θα έχει η κυβέρνηση "το πιο ισχυρό όπλο για τη διαπραγμάτευση στην οποία είμαστε".

Σχετικές ειδήσεις