ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημοψήφισμα – Καραγκούνης: Η Ελλάδα καίγεται κι ο Τσίπρας παραληρεί

Δημοψήφισμα – Καραγκούνης: Η Ελλάδα καίγεται κι ο Τσίπρας παραληρεί

Πυρά κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα από τον εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Κώστα Καραγκούνη ο οποίος τον κατηγόρησε για «παραλήρημα» τη στιγμή που η «Ελλάδα καίγεται».

«Αφού κατάντησε την Ελλάδα χώρα του πενηντάρικου και αφού άφησε σκοπίμως τους υπερήλικες συνταξιούχους να ξεροσταλιάζουν κάτω από τον ήλιο, μπροστά σε κλειστές τράπεζες και σε ατελείωτες ουρές, σήμερα ο κ. Τσίπρας μας διαβεβαίωσε για ακόμη μια φορά ότι είναι θεματοφύλακας “της αξιοπρέπειας του ελληνικού λαού”» τόνισε ο κ. Καραγκούνης, διερωτώμενος: «Μα καλά σοβαρολογεί; Ο άνθρωπος που δεν πρόσεξε τη χώρα όταν ήταν στα καλά της, θα την προσέξει τώρα, που την κατάντησε στα χάλια της; Η Ελλάδα καίγεται και αυτός παραληρεί. Και όλοι εμείς οι υπόλοιποι - για να παριστάνει αυτός τον Τσε Γκεβάρα - θα πρέπει να ζήσουμε τις οικογένειές μας με ένα πενηντάρικο».

Στο στόχαστρο του κ. Καραγκούνη βρέθηκε και ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος: «Και μέσα στην σύγχυση επικαλείται και το στρατό σαν “παράγοντα εσωτερικής σταθερότητας”. Τι νοσταλγεί άραγε ο υπουργός και γιατί σιώπησε ο Πρωθυπουργός».

Σχετικές ειδήσεις