ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποτελέσματα δημοψηφίσματος 2015 - Μεϊμαράκης: Να φέρει ο Τσίπρας τη συμφωνία που υποσχέθηκε

Αποτελέσματα δημοψηφίσματος 2015 - Μεϊμαράκης: Να φέρει ο Τσίπρας τη συμφωνία που υποσχέθηκε

Να τηρήσει την υπόσχεσή του για συμφωνία με τους εταίρους εντός 48 ετών, περιμένει από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

«Έχω εκφράσει την άποψή μου για τη διαδικασία εξπρές με το ασαφές ερώτημα που υπήρξε στο δημοψήφισμα», σημείωσε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της Ν.Δ. και πρόσθεσε:

«Είχα πει ότι τη Δευτέρα χρειαζόμαστε και αυτούς που ψήφισαν “όχι” και αυτούς που ψήφισαν “ναι” για να μπορέσει η κυβέρνηση να παρουσιάσει τις θέσεις της και να φέρει συμφωνία εντός 48 ωρών, όπως έχει πει. Είναι αναγκαίο να επέλθει η ομαλότητα στην Ελλάδα».

Αφού ανέφερε, δε, πως: «Οι πολίτες της δημιουργίας, της αστικής τάξης, που οφείλουν και να ανασυγκροτηθούν και να έχουν μια νέα έκφραση, είναι ιδιαίτερα ανήσυχοι, και έδωσαν με πολύ ψυχραιμία και ηρεμία στον πρωθυπουργό την άνεση, αλλά και ένα κομμάτι, θα έλεγα, έδωσε και αυτό το αποτέλεσμα που ζήτησε ο πρωθυπουργός. Τον περιμένουμε. Τον περιμένουμε μέχρι την Τετάρτη», ο κ. Μεϊμαράκης συμπλήρωσε, προσερχόμενος στα γραφεία της ΝΔ:

«Περιμένω από τον Πρωθυπουργό να τηρήσει την υπόσχεσή του», ενώ απαντώντας σε σχετική ερώτηση είπε ότι αν δεν έρθει η συμφωνία «η χώρα βαδίζει σε τραγωδία».

«Αν η κυβέρνηση εξακολουθήσει να έχει την ίδια συμπεριφορά που είχε εδώ και πέντε μήνες, κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί στην Ελλάδα. Περιμένω και τα τελικά αποτελέσματα του δημοψηφίσματος γιατί και η αποχή είναι μεγάλη στο συγκεκριμένο ασαφές ερώτημα», κατέληξε ο «γαλάζιος» βουλευτής αδυνατώντας να ξεφύγει ακόμα και τώρα από την κινδυνολογία.

Σχετικές ειδήσεις