ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΧΙ… Διαταγή λαού! Στηρίξτε όλοι τώρα τον Αλέξη Τσίπρα!

ΟΧΙ… Διαταγή λαού! Στηρίξτε όλοι τώρα τον Αλέξη Τσίπρα!

Ο ελληνικός λαός αποφάσισε… Και για μια ακόμη φορά σήκωσε περήφανα το ανάστημά του και είπε «ΟΧΙ» στους εσωτερικούς και εξωτερικούς κατακτητές.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ… ΤΩΡΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ (ΔΕΞΙΟΙ, ΚΕΝΤΡΩΟΙ, ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ) ΝΑ «ΘΩΡΑΚΙΣΟΥΝ» ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ

Είπε… ΟΧΙ στα μνημόνια, στα μέτρα εξαθλίωσης, στο ξεπούλημα της πατρίδας, στην υποθήκευση του μέλλοντος των παιδιών μας.

Είπε… ΟΧΙ στην τρομοκρατία των κρατικών… ιδιωτικών καναλιών και των κυριακάτικων εφημερίδων της διαπλοκής, των ιστοσελίδων που εξυπηρετούν τα μνημονιακά συμφέροντα των αφεντικών τους, των κορυφαίων ειδησεογραφικών πρακτορείων που έπαιξαν… ύπουλα παιχνίδια όλα τα προηγούμενα 24ωρα στην πλάτη των Ελλήνων.

Είπε… ΟΧΙ στο παρελθόν και ένα τεράστιο ΝΑΙ στο μέλλον, ένα μέλλον γεμάτο υπερηφάνεια, αξιοπρέπεια, ένα μέλλον που Έλληνες θα το καθορίζουν και Έλληνες θα αποφασίζουν τόσο για την τύχη των παιδιών τους, όσο και για την ευημερία της πατρίδας τους.

Το περήφανο ΟΧΙ που είπε ο ελληνικός λαός ακούστηκε σε ολόκληρο τον πλανήτη και θα σκεπάσει τις εξελίξεις, ακόμα και σε πείσμα εκείνων που δεν είχαν άλλο όπλο να αντιπαρατάξουν στο δίκαιο αίτημά μας για επιβίωση στην ίδια την πατρίδα μας, απ’ το να σπείρουν τρόμο, φόβο και πανικό…

Το περήφανο «ΟΧΙ» που δόθηκε στους Γερμανούς «κατακτητές» είναι πλέον το πιο ισχυρό όπλο στα χέρια του Αλέξη Τσίπρα, για να ξεκινήσει και να ολοκληρώσει μια νέα διαπραγμάτευση, σαφώς με χειρότερες συνθήκες σε σχέση με την… υποδοχή που θα του επιφυλάξουν οι Θεσμοί, αλλά με εξαιρετικά καλύτερες προϋποθέσεις και περισσότερη δύναμη, μετά την «καθαρή» λαϊκή εντολή που έλαβε απόψε.

Μια καθαρή λαϊκή εντολή για να πει και εκείνος με τη σειρά του «ΟΧΙ» στην ωμή παρέμβαση των Θεσμών στα εσωτερικά ζητήματα της πατρίδας μας.

Να πει «ΟΧΙ» στα υφεσιακά μέτρα που επιχείρησαν να μας επιβάλλουν μέσα από το προηγούμενο πακέτο… διάσωσης της ελληνικής οικονομίας.

Έχει την πιο νωπή και ταυτόχρονα την πιο καθαρή λαϊκή εντολή ο Έλληνας πρωθυπουργός, αφού για πρώτη φορά ο ελληνικός λαός ρωτήθηκε και απεφάνθη για την αποδοχή ή μη της εφαρμογής ενός μνημονίου στην πατρίδα μας.

Πλέον, αυτό που απομένει είναι όλες οι πολιτικές δυνάμεις αυτού του τόπου, δεξιοί, κεντρώοι, αριστεροί και λοιποί, να αφήσουν πίσω τους τη μικροπολιτική και το δικό τους καταστροφικό παρελθόν - κυρίως τα κόμματα που διακυβέρνησαν την Ελλάδα και την οδήγησαν στη φτωχοποίηση λόγω μνημονίων - και να «αγκαλιάσουν» τον Αλέξη Τσίπρα.

Να «αγκαλιάσουν» τον Έλληνα πρωθυπουργό και να τον στηρίξουν με ξεκάθαρο και κατηγορηματικό τρόπο, ώστε να μεταβεί στις Βρυξέλλες για την έναρξη της διαπραγμάτευσης, έχοντας την υποστήριξη ολόκληρου του κοινοβουλίου.

Και ως μια γροθιά όλη η Ελλάδα να πέσει στη μάχη της διαπραγμάτευσης για την εξασφάλιση ενός πακέτου χρηματοδότησης της χώρας, χωρίς υφεσιακά μέτρα, χωρίς υποδείξεις και παρεμβάσεις σε καθαρά εσωτερικά ζητήματα της χώρας.

Με στόχο την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας, αλλά με ταυτόχρονη και κυρίως άμεση καταπολέμηση της ανθρωπιστικής κρίσης και της ανεργίας που έχουν λάβει διαστάσεις μάστιγας.

Ενωμένοι όλοι οι Έλληνες, λοιπόν, σαν μια γροθιά, μπορούμε να τα καταφέρουμε, να διεκδικήσουμε και να απαιτήσουμε την ισότητα, πάντα εντός της Ευρώπης, όπου ανήκει η χώρα μας, είτε το θέλουν οι δανειστές, είτε όχι…

Με σεβασμό από όλες τις πλευρές της ετυμηγορίας του ελληνικού λαού, ακριβώς όπως αυτή εκφράζεται με την επιλογή του να πει «ΟΧΙ» μέσω του δημοψηφίσματος.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ 2015

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων