ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συμφωνία - Χρυσοβελώνη: Με μεταρρυθμίσεις και δίκαιη κατανομή βαρών η συμφωνία

Συμφωνία - Χρυσοβελώνη: Με μεταρρυθμίσεις και δίκαιη κατανομή βαρών η συμφωνία

«Οι εταίροι οφείλουν να αντιληφθούν ότι η Ελλάδα πρέπει να ξαναμπεί στο δρόμο της ανάπτυξης και της ευημερίας», τονίζει στην εφημερίδα Χωνί η Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Η εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων τονίζει ότι «τα βάρη πρέπει να μεταφερθούν σε όσους πραγματικά έχουν τη δυνατότητα να τα σηκώσουν και τα τελευταία χρόνια προστατεύτηκαν από όλες τις προηγούμενες κυβερνήσεις».

Η ίδια δίνει τα εύσημά της στον «ταλαιπωρημένο λαό», που «δεν περίμενε στην ουρά της Ιστορίας αλλά πέρασε ο ίδιος στην Ιστορία» και εξηγεί ότι το ΟΧΙ στο δημοψήφισμα δίνει δύναμη στην κυβέρνηση να διεκδικήσει «δίκαιη και βιώσιμη λύση, με ισχυρό αναπτυξιακό πρόγραμμα, επαρκή χρηματοδότηση και αντιμετώπιση της βιωσιμότητας του ελληνικού δημόσιου χρέους».

Σχετικά με τις δημοσκοπήσεις του δημοψηφίσματος, η κ.Χρυσοβελώνη διερωτάται: «Μήπως η "αξιοπιστία" των εταιρειών δημοσκοπήσεων είναι σε ευθεία συνάρτηση με τις "εξυπηρετήσεις" στο υφιστάμενο σύστημα της διαπλοκής; Όπως δείχνουν τα πράγματα, κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας».

Σχετικές ειδήσεις