ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συμφωνία - Λαφαζάνης: Στηρίζουμε την κυβέρνηση, δεν ψηφίζουμε όμως τα μνημονιακά μέτρα

Συμφωνία - Λαφαζάνης: Στηρίζουμε την κυβέρνηση, δεν ψηφίζουμε όμως τα μνημονιακά μέτρα

«Αρκετοί βουλευτές, μεταξύ των οποίων και εγώ, δεν ψηφίζουμε τα μνημονιακά μέτρα, αλλά στηρίζουμε την κυβέρνηση», δήλωσε ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Παναγιώτης Λαφαζάνης.

«Δεν μπαίνει σε δοκιμασία η συνοχή του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι δεδομένη η στήριξη στην κυβέρνηση. Η κυβέρνηση έχει τη δεδηλωμένη. Στηρίζουμε την κυβέρνηση, αλλά όχι τα μνημονιακά μέτρα. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα διασπαστεί ο ΣΥΡΙΖΑ», πρόσθεσε ο κ. Λαφαζάνης, εξερχόμενος από τη συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

«Για άθλια δημοσιεύματα περί σχεδίου κατάληψης του νομισματοκοπείου», κάνουν λόγο συνεργάτες του υπουργού

Στο μεταξύ, διαψεύδουν συνεργάτες του υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Παναγιώτη Λαφαζάνη τις πληροφορίες για σχέδιο κατάληψης του νομισματοκοπείου.

«Απευθυνόμενοι στους εμπνευστές των άθλιων δημοσιευμάτων περί σχεδίων του Παναγιώτη Λαφαζάνη για κατάληψη, τάχα, του Νομισματοκοπείου, σύλληψη του Γιάννη Στουρνάρα και απαλλοτρίωση δισεκατομμυρίων ευρώ, απαντάμε με τη γνωστή φράση: “Αιδώς Αργείοι”!

Ο στόχος αυτών των άθλιων δημοσιευμάτων δεν είναι το πρόσωπο του Παναγιώτη Λαφαζάνη, αλλά οι συνεπείς αντιμνημονιακές προοδευτικές θέσεις που εκφράζει», αναφέρεται σε σχετικό σημείωμα.

Σχετικές ειδήσεις