ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μνημόνιο 3 – Μεϊμαράκης: Για τη ΝΔ το θέμα των αγροτών είναι προτεραιότητα

Μνημόνιο 3 – Μεϊμαράκης: Για τη ΝΔ το θέμα των αγροτών είναι προτεραιότητα

Συνάντηση με περισσότερους από 30 βουλευτές της ΝΔ, από αγροτικές περιοχές, είχε σήμερα, Πέμπτη (16/07/2015) ο πρόεδρος του κόμματος, Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Οι βουλευτές εξέφρασαν στον κ. Μεϊμαράκη τον προβληματισμό τους για τις αλλαγές στον ΦΠΑ, που τους αφορούν, και γενικότερα για τη φορολόγησή τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, ο πρόεδρος της ΝΔ τους είπε ότι θα προσπαθήσει να περάσει το μήνυμά όπου πρέπει, και στην κυβέρνηση και στους εταίρους, ώστε, ό,τι είναι δυνατόν, να αλλάξει προς την κατεύθυνση της στήριξης των αγροτών.

«Για τη ΝΔ το θέμα των αγροτών δεν είναι συντεχνιακό αλλά προτεραιότητα, καθώς καταστρέφεται η πρωτογενής παραγωγή και μάλιστα την ίδια στιγμή που η συγκυβέρνηση ανεβάζει τη φορολογία για να εξυπηρετήσει κομματικές υποχρεώσεις αυξάνοντας το κράτος και κάνοντας διορισμούς» αναφέρουν πηγές της Συγγρού.

Παράλληλα, τονίζουν ότι για τη ΝΔ αποτελεί προτεραιότητα και το θέμα του ανοίγματος των τραπεζών, καθώς σημειώνουν ότι είναι εργαλείο για την επανεκκίνηση της οικονομίας.

Σχετικές ειδήσεις