ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Ελλάδα «σβήνει» και εκπέμπει SOS

Η Ελλάδα «σβήνει» και εκπέμπει SOS

Η Ελλάδα εκπέμπει... SOS και αν ως Έλληνες δεν το λάβουμε στα σοβαρά, αν η ελληνική κυβέρνηση δεν πράξει άμεσα όσα απαιτούνται για να καταπολεμήσει την υπογεννητικότητα και να επιδοτήσει, ναι, να επιδοτήσει τις ελληνικές οικογένειες να αποκτούν παιδιά, τότε με μαθηματική ακρίβεια σε λίγα μόλις χρόνια, θα αποτελούμε μειονότητα στην ίδια μας την πατρίδα.

ΦΕΡΤΕ ΑΜΕΣΑ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΤΕΡΕΙ Η ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ Ο ΣΟΪΜΠΛΕ

Η εγκληματική... δράση εκείνων που με οργανωμένο σχέδιο έχουν εδώ και χρόνια ξεκινήσει την προσπάθεια για να μετατραπεί η Ελλάδα σε ένα πολυπληθυσμιακό κέντρο φιλοξενίας, αλλά και μόνιμης κατοικίας μεταναστών, δίχως την ίδια στιγμή να λαμβάνονται μέτρα για την αύξηση του ελληνικού πληθυσμού, θα έχει ολέθρια αποτελέσματα για το έθνος μας.

Οι αριθμοί προκαλούν σοκ και μπροστά σε αυτούς απαγορεύεται να κλείνουν τα μάτια, αυτοί που σήμερα έχουν τις τύχες της χώρας στα χέρια τους.

Όταν μόνο μέσα σε μια εβδομάδα μπαίνουν στη χώρα μας 28.000 μετανάστες και σε ένα χρόνο, γεννιούνται μόλις 94.134 παιδιά, αντιλαμβάνεται και ο πλέον αδαής ότι ελληνικό μέλλον σε αυτό τον τόπο δεν μπορεί να υπάρξει αν δεν ληφθούν άμεσα μέτρα για την καταπολέμηση της υπογεννητικότητας.

Η Ελλάδα μετατρέπεται από χρόνο σε χρόνο σε χώρα γερόντων. Το 2013 καταγράφηκε φυσική μείωση πληθυσμού κατά 17.660 κατοίκους, αφού οι θάνατοι ήταν και πάλι περισσότεροι από τις γεννήσεις (111.794).

Δυστυχώς, η μνημονιακή πολιτική που με τόση αποφασιστικότητα εφαρμόζουν όλες οι κυβερνήσεις που πέρασαν από τη χώρα την τελευταία πενταετία δεν προβλέπει καμία απολύτως μέριμνα για την επίλυση αυτού το τεράστιους προβλήματος.

Δεν μας προκαλεί καμία εντύπωση, αφού ο στόχος του Σόρος και των υπολοίπων τοκογλύφων αυτός είναι, να αποτελούν οι Έλληνες τη μειοψηφία στην ίδια τους την πατρίδα, όταν σε λίγα χρόνια από σήμερα θέσουν σε εφαρμογή και την τελική φάση των βρώμικων σχεδίων τους, αφού ο οικονομικός πόλεμος θα κορυφωθεί όταν πια ξεκινήσει η διαδικασία της εκμετάλλευσης των φυσικών πόρων που βρίσκονται στο υπέδαφός μας.

Εκτός και αν κάποιος πιστεύει ακόμα και σήμερα πως όλα αυτά που ζούμε, συμβαίνουν επειδή ξαφνικά μας έχουν... αγαπήσει οι δανειστές και δεν θέλουν να μας αφήσουν να επιβιώσουμε δίχως να συνθηκολογήσουμε μαζί τους για... αιώνια υποταγή, μέχρι να «ρουφήξουν» και το τελευταίο βαρέλι πετρελαίου ή φυσικού αερίου.

Ο ελληνικός λαός επιβάλλεται άμεσα να διεκδικήσει αυτό που του αξίζει και η ελληνική κυβέρνηση να νομοθετήσει για την παροχή των προνομίων εκείνων που απαιτούνται ώστε να λυθεί το πρόβλημα της υπογεννητικότητας. Με την ίδια ευκολία που ήρθε στη Βουλή και έγινε νόμος του κράτος το θέμα της ιθαγένειας παιδιών από οικογένειας μεταναστών που γεννιούνται στην πατρίδα μας, θα πρέπει άμεσα να δούμε ποιο είναι το πλάνο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ για τις οικογένειας των Ελλήνων που θέλουν να αποκτήσουν παιδιά, αλλά δεν τους το επιτρέπουν η Μέρκελ και ο Σόιμπλε.

Σε αυτή την προσπάθεια, ο Πάνος Καμμένος είναι αυτός που θα πρέπει να κινηθεί ταχύτατα, καθώς και το πρόβλημα γνωρίζει καλά, αλλά και το κόμμα του έχει την υποχρέωση να αναλάβει την πρωτοβουλία, η οποία είναι σήμερα πιο αναγκαία από ποτέ.

Το Newsbomb.gr θα ξεκινήσει άμεσα την εκστρατεία ενημέρωσης των πολιτών, ώστε να υποχρεωθεί η ελληνική κυβέρνηση να περάσει και ένα νόμο από το μνημονιακό κοινοβούλιο, υπέρ της πατρίδας και της επιβίωσης της ελληνικής οικογένειας.

Σχετικές ειδήσεις