ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μνημόνιο: Κόντρα στη Βουλή για τα 200.000 ευρώ της μητέρας Βαλαβάνη

Μνημόνιο: Κόντρα στη Βουλή για τα 200.000 ευρώ της μητέρας Βαλαβάνη

Το φυτίλι για μία ακόμη κόντρα, αυτή τη φορά ανάμεσα στη Νάντια Βαλαβάνη και τον Λευτέρη Αυγενάκη, πυροδότησε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης κάνοντας αναφορά στα 200.000 ευρώ που φέρεται να «σήκωσε» η μητέρα της πρώην αναπληρώτριας υπουργού Οικονομικών, λίγο πριν επιβληθούν τα capital controls στις ελληνικές τράπεζες.

«Τα capital controls έφεραν καταστροφή. Το είχαν προβλέψει και κάποιες… μανάδες. Είναι ντροπιαστικό όμως το πώς αντέδρασε η υπουργός όταν μαθεύτηκε ότι η οικογένειά της απέσυρε 200. 000 ευρώ. Έβγαλε ανακοίνωση 1.010 λέξεις χωρίς μια ουσιαστική απάντηση. Ούτε μια συγγνώμη», τόνισε εκτός... τόπου και χρόνου ο κ. Θεοδωράκης, κατά τη συζήτηση για το δεύτερο πακέτο προαπαιτούμενων, προκαλώντας την αντίδραση της κυρίας Βαλαβάνη, η οποία ζήτησε το λόγο, απαιτώντας μάλιστα να της συζήσουν συγγνώμη.

«Αυτό που γίνεται είναι "δολοφονία χαρακτήρα" και υπάρχουν άνθρωποι που είναι επαγγελματίες σε αυτό. Υπάρχουν πράγματα που ό,τι και να κάνεις, ακόμα και αν δικαιωθείς, το στίγμα θα έχει μείνει. Δεν έχω να πω συγγνώμη γιατί δεν έχω κάνει τίποτα. Αν κάποιος χρειάζεται συγγνώμη είμαι εγώ. Αυτό θα περίμενα από τον προηγούμενο ομιλητή και από τον κ. Αυγενάκη που θεωρούσα ότι φορά παντελόνια», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Φοράγαμε και εξακολουθούμε να το φοράμε το παντελόνι. Δεν έχω να σχολιάσω κάτι άλλο, καθώς τα γεγονότα μιλάνε από μόνα τους», ανέτεινε ο κ. Αυγενάκης.

Σχετικές ειδήσεις