ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μακρή κατά ΣΥΡΙΖΑ και Καμμένου: Συμμαχήσατε με τα κόμματα της διαπλοκής

Μακρή κατά ΣΥΡΙΖΑ και Καμμένου: Συμμαχήσατε με τα κόμματα της διαπλοκής

Με το «όχι» αναμένεται να ταχθεί στη σημερινή ψηφοφορία για το τρίτο Μνημόνιο στη Βουλή η Ραχήλ Μακρή, όπως επιβεβαίωσε εμμέσως, ασκώντας δριμύτατη κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ.

Παράλληλα, η κα Μακρή δεν δίστασε να αφήσει αιχμές για τον επικεφαλής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο, τονίζοντας πως η διαπλοκή δεν πατάσσεται με υπουργούς που υπογράφουν αδιαφανείς συμβάσεις για εξοπλιστικά 500 εκατ. ευρώ.

«Αφού λάβαμε τις εντολές των ενοίκων του Χίλτον θα πρέπει να το έχουμε ψηφίσει χθες», τόνισε χαρακτηριστικά η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι στέλνει το λογαριασμό στην κοινωνία, στους συνταξιούχους μέσω περικοπών συντάξεων, αλλά και στους εργαζόμενους.

Η κυρία Μακρή, αφού έκανε δε λόγο για ξεπούλημα της ΔΕΗ, εκτίμησε ότι είναι ψευδές το επιχείρημα του Grexit και πως το νέο Μνημόνιο γεννά ύφεση που δημιουργεί ανεργία, λουκέτα δεν σώζει.

«Καταθέσατε το προοίμιο του εκβιασμού», ανέφερε, προσθέτοντας ότι «μας είπατε ότι η κυβέρνηση θα συνεχίσει το έργο της και πέταξε καρφιά για ψέματα».

«Η διαπλοκή δεν πατάσσεται με υπουργούς που υπογράφουν αδιαφανείς συμβάσεις για εξοπλιστικά 500 εκατ. ευρώ, με υπουργούς που κοροϊδεύουν. Δεν πατάσσεται με το να έχετε πιάσει στασίδια στα κανάλια», κατέληξε, καθιστώντας σαφές ότι επιλέγει να συμμαχήσει με το λαό που είπε «όχι».

Σχετικές ειδήσεις