ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκουρλέτης: Εκλογές με στόχο την αυτοδυναμία

Σκουρλέτης: Εκλογές με στόχο την αυτοδυναμία

Για σχέδιο ανασυγκρότησης πέρα από το μνημόνιο και προσφυγή στις κάλπες έκανε λόγο ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης και Ενέργειας, Πάνος Σκουρλέτης.

Οι εκλογές στόχο θα έχουν την αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ, σημείωσε ο κ. Σκουρλέτης στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Η σημερινή πραγματικότητα έτσι όπως αυτή έχει διαμορφωθεί είναι πολύ διαφορετική από το προηγούμενο διάστημα και δεν πρέπει να παίζουμε με τη δημοκρατία, είπε ο Πάνος Σκουρλέτης και πρόσθεσε ότι χρειάζεται δημοκρατική νομιμοποίηση από την κοινωνία καθώς οι κινήσεις της κυβέρνησης πρέπει να εγκριθούν από τον λαό. «Πρέπει να καταστρώσουμε σχέδιο ανασυγκρότησης πέρα από το μνημόνιο» ανέφερε επίσης.

Για τις διαφωνίες στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Σκουρλέτης δήλωσε ότι «περάσαμε τρεις εβδομάδες με απανωτά χτυπήματα στην λειτουργία της κυβέρνησης. Αντιλαμβάνομαι το σοκ που έχουν υποστεί ψηφοφόροι και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, αναγνωρίζω το δικαίωμα στους διαφωνούντες να εκφραστούν με μια ψήφο». Ο ΣΥΡΙΖΑ, πρόσθεσε, δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει τη διαδικασία της ενοποίησής του, ενώ δεν διευκρίνισε πώς θα διαμορφωθούν οι λίστες σε περίπτωση εκλογών.

Σχετικές ειδήσεις