ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φλαμπουράρης: Δεν χρειάζονται εκλογές αν οι 162 ψηφίσουν υπέρ της κυβέρνησης

Φλαμπουράρης: Δεν χρειάζονται εκλογές αν οι 162 ψηφίσουν υπέρ της κυβέρνησης

«Θα είναι αδικία, αυτή η κυβέρνηση να πέσει από τους ίδιους της τους βουλευτές» δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης, τονίζοντας ότι αν οι 162 δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, δεν θα παραστεί ανάγκη για εκλογές.

Ο κ. Φλαμπουράρης, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, δήλωσε ότι «όλη η ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ σκέφτεται ποιο είναι το καλύτερο που μπορεί να γίνει και σίγουρα κανείς από αυτούς δεν θα ήθελε να καταψηφίσει μια κυβέρνηση της Αριστεράς η οποία αναγκάστηκε να προχωρήσει σε κάποια μέτρα».

Παραδέχθηκε, πάντως, πως είναι «πολύ δύσκολο έως αδύνατο» να παραμείνουν «στο ίδιο μονοπάτι», αναφερόμενος στους διαφωνούντες εντός του ΣΥΡΙΖΑ.

Ως προς το θέμα των μεταναστών, ο υπουργός Επικρατείας δήλωσε ότι σήμερα (17/08/2015) θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη για τη Μυτιλήνη και θα αποφασιστεί, αν τελικά θα πάει πλοίο για να παραλάβει 2.000-2500 μετανάστες.

Ερωτηθείς γιατί η κυβέρνηση δεν προτίμησε να μεταφέρει τους πρόσφυγες στην Αμυγδαλέζα, ο κ. Φλαμπουράρης απάντησε ότι «δεν είναι ότι παίζουμε το παιχνίδι των συμβολισμών, η Αμυγδαλέζα είναι κατεστραμμένη, έχει αφεθεί στην τύχη της και δεν μπορεί να φιλοξενήσει κόσμο».

Σχετικές ειδήσεις