ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρόωρες εκλογές-Λαφαζάνης: Η κυβέρνηση έκανε κουρελόχαρτο το Σύνταγμα

Πρόωρες εκλογές-Λαφαζάνης: Η κυβέρνηση έκανε κουρελόχαρτο το Σύνταγμα

Με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη συναντάται αυτή την ώρα η Ζωή Κωνσταντοπούλου, εν μέσω κρίσιμων πολιτικών εξελίξεων και ενώ πληροφορίες θέλουν την πρόεδρο της Βουλής να είναι έτοιμη να προσχωρήσει στη Λαϊκή Ενότητα.

Προσερχόμενος στη Βουλή ο κ. Λαφαζάνης δήλωσε ότι το αντικείμενο της συνάντησης είναι «να ενημερώσει την Πρόεδρο της Βουλής για την δημιουργία του νέου κόμματος, για τις προοπτικές και τις απόψεις του, στην κατεύθυνση της συγκρότησης αντιμνημονιακού μετώπου».

Προέβλεψε, ότι η συνεργασία θα είναι εποικοδομητική και σημείωσε ότι «είναι σημαντικό να τηρούνται οι θεσμικές διαδικασίες, καθώς η κυβέρνηση και οι μνημονιακές δυνάμεις έχουν κάνει το Σύνταγμα και τον κανονισμό της Βουλής κουρελόχαρτο». Σε ερώτηση για το αν ως επικεφαλής του τρίτου κόμματος εξαντλήσει την διερευνητική εντολή που θα πάρει από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας απάντησε: «βεβαίως θα την εξαντλήσω».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Λαφαζάνης απέφυγε να σχολιάσει τις φήμες για προσχώρηση της Κωνσταντοπούλου στη Λαϊκή Ενότητα.

Σχετικές ειδήσεις