ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές - Παπαμιμίκος: Μετεκλογική συνεργασία της Ν.Δ. με τις φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις

Εκλογές - Παπαμιμίκος: Μετεκλογική συνεργασία της Ν.Δ. με τις φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις

Τη μετεκλογική συνεργασία με τις φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις, στο ενδεχόμενο όπου η Νέα Δημοκρατία κερδίσει τις εκλογές, προανήγγειλε ο γραμματέας του κόμματος, Ανδρέας Παπαμιμίκος.

«Θα συνεργαστούμε με όλες τις υγιείς και φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις που πιστεύουν στις μεταρρυθμίσεις για να γίνει η ζωή των πολιτών καλύτερη» τόνισε, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Αγορά», χαρακτηρίζοντας τον Αλέξη Τσίπρα «ιμιτασιόν» μεταρρυθμιστή.
Όσον αφορά στις πρόωρες εκλογές, ο γραμματέας της Ν.Δ. υπογράμμισε ότι ο Πρωθυπουργός «δραπετεύει από τις ευθύνες του, καθώς μόλις επτά μήνες από την εκλογή του, ουσιαστικά ο ίδιος ανατρέπει τον εαυτό του».

Παράλληλα, εξέφρασε την πεποίθηση ότι υπήρχε το περιθώριο συγκρότησης μίας κυβέρνησης ειδικού σκοπού. «Από τη δική μας πλευρά, θα εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια των διερευνητικών εντολών και όλα τα περιθώρια που δίνει το Σύνταγμα» διαβεβαίωσε παράλληλα.

«Οι πολίτες θα κληθούν να ψηφίσουν ποιος μπορεί να εφαρμόσει αποτελεσματικότερα τις αλλαγές που απαιτούνται και ποιος θα καταφέρει να διατυπώσει ένα ρεαλιστικό σχέδιο, ώστε μέσα από αναπτυξιακά ισοδύναμα να αποτραπεί η βαριά φορολογία» κατέληξε, αναφερόμενος στο διακύβευμα των εκλογών.

Σχετικές ειδήσεις