ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές - Βενιζέλος: Ο κ. Παπανδρέου δεν ανήκει στο ΠΑΣΟΚ

Εκλογές - Βενιζέλος: Ο κ. Παπανδρέου δεν ανήκει στο ΠΑΣΟΚ

«Ο κ. Παπανδρέου δεν ανήκει στο ΠΑΣΟΚ. Έκανε ένα κόμμα τον Ιανουάριο του 2015 προσωπικό, το οποίο υπονόμευσε την προσπάθειά μας».

Αυτή είναι η πρώτη αντίδραση του Ευάγγελου Βενιζέλου σχολιάζοντας το «φλερτ» μεταξύ της Φώφης Γεννηματά και του Γιώργου Παπανδρέου, προκειμένου να υπάρξει εκλογική συμπόρευση ΠΑΣΟΚ και Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών.

«Υπάρχουν οι αποφάσεις του Συνεδρίου μας του Ιουνίου, τα θέματα αυτά δεν τα χειρίζομαι εγώ, τα χειρίζεται η κα Γεννηματά, η νέα ηγεσία του ΠΑΣΟΚ», επεσήμανε σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του Βήματος.

«Δεν ασχολούμαι με το θέμα αυτό, δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο. Έχει σημασία να προσέξουμε πως διαμορφώνουμε τη φυσιογνωμία μας, αλλά η νέα ηγεσία έχει την ευθύνη των χειρισμών και των επιλογών. Δεν είμαι εγώ αυτός που τα χειρίζεται, ούτε είναι αυτό το θέμα μου, ούτε είναι αυτή η προτεραιότητα της χώρας", τόνισε μεταξύ άλλων.

Ερωτηθείς για άλλα στελέχη που απομακρύνθηκαν από το ΠΑΣΟΚ, όπως η Α. Διαμαντοπούλου και ο Γ. Ραγκούσης, ο κ. Βενιζέλος σημείωσε ότι «η πρόσκληση αυτή ήταν πάντα ανοιχτή».

Σχετικές ειδήσεις