ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πάγκαλος για Τσίπρα: Ψεύτης, απατεώνας, δημαγωγός και τυχοδιώκτης

Πάγκαλος για Τσίπρα: Ψεύτης, απατεώνας, δημαγωγός και τυχοδιώκτης

Απίστευτη επίθεση από τον προκλητικό – για μια κόμη φορά – Θεόδωρο Πάγκαλο

Νέα δριμύτατη επίθεση με σκληρότατες εκφράσεις εξαπέλυσε ο πρώην υπουργός στον Αλ. Τσίπρα.

«Γιατί κάναμε εκλογές; Γιατί δεν έβρισκε μια λύση να κυβερνήσουν μέχρι τέλος του έτους, ο πρωθυπουργός, ο ίδιος; Θέλει την εμπιστοσύνη; Και τι με νοιάζει εμένα τι θέλει ο ένας ή ο άλλος ψυχασθενής;», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Πάγκαλος, μιλώντας στον ραδιοσταθμό Βήμα fm.

Σημείωσε δε ότι είναι καθήκον όλων των πολιτικών σχηματισμών να απογυμνώσουν και να αποδυναμώσουν τον Αλέξη Τσίπρα, καθιστώντας εμφανές ότι είναι «ψεύτης, απατεώνας, δημαγωγός και τυχοδιώκτης».

Πρότεινε δε ως λύση μια ανεξάρτητη προσωπικότητα της ελληνικής δημόσιας ζωής, όπως ο Νίκος Αλιβιζάτος, ένα πρόσωπο που δεν έχει αναμειχθεί στην πολιτική, να αναλάβει άμεσα πρωθυπουργός.

«Η επιθυμία μου είναι να εξαφανιστεί ο Τσίπρας από τη δημόσια ζωή και ο,τιδήποτε τσιπρικό. Η απάτη, το ψέμα, η καταμυθολόγηση και η κατασυκοφάντηση της χώρας και του λαού μας που ήταν αυτό το επεισόδιο της "πρώτης φοράς Αριστερά" να λήξει, να αποδοκιμαστεί και να πάνε στο περιθώριο αυτοί οι τυχάρπαστοι άνθρωποι, αυτή η σπείρα που σήμερα κυβερνάει τη χώρα και την έχει διαλύσει», είπε ο κ. Πάγκαλος.

Σχετικές ειδήσεις