ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2015: Θετικά «βλέπει» το ντιμπέιτ το Μαξίμου

Εκλογές 2015: Θετικά «βλέπει» το ντιμπέιτ το Μαξίμου

Ανοιχτό «παράθυρο» για να συμμετάσχει ο Αλ. Τσίπρας σε ένα ντιμπέιτ μεταξύ των πολιτικών αρχηγών αφήνουν συνεργάτες του πρωθυπουργού.

Το θέμα του ντιμπέιτ το έβαλαν στην ατζέντα της συζήτησης τόσο ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης όσο και ο επικεφαλής του Ποταμιού κ. Στ. Θεοδωράκης αλλά και ο κ. Π. Λαφαζάνης.

Οι εισηγήσεις που δέχεται ο πρωθυπουργός είναι θετικές, αφού στο Μαξίμου θεωρούν ότι ο κ. Τσίπρας δεν θα χάσει σε μια τηλεοπτική αναμέτρηση με τους συγκεκριμένους αντιπάλους αλλά και ότι δεν μπορεί να αρνηθεί τη συμμετοχή σε μια τέτοια διαδικασία καθώς είναι πολύ πρόσφατη η εποχή που και ο ίδιος, ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επέμενε στη διεξαγωγή ντιμπέιτ.

Για το Μαξίμου αυτό που προέχει στην παρούσα φάση είναι να προκηρυχτούν οι εκλογές και να οριστεί ως ημερομηνία διεξαγωγής τους η 20ή Σεπτεμβρίου, καθώς βλέπουν ότι η αντιπολίτευση επιχειρεί με κάθε τρόπο να παίξει καθυστέρηση, αφενός μεν περιφέροντας άσκοπα τις διερευνητικές εντολές, αφ’ ετέρου δε επιμένοντας στη σύγκλιση συμβουλίου Πολιτικών αρχηγών την Παρασκευή.

Σχετικές ειδήσεις