ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2015: Μεϊμαράκης - Άπειρος, ανεπαρκής και αναξιόπιστος ο Τσίπρας

Εκλογές 2015: Μεϊμαράκης - Άπειρος, ανεπαρκής και αναξιόπιστος ο Τσίπρας

Νέα δριμύτατη επίθεση κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Ευ. Μεϊμαράκης κατά την προεκλογική του ομιλία στη Χαλκίδα.

«Στις 20 ψηφίσουμε, στις 21 επανέρχεται το χαμόγελο στα χείλη των Ελλήνων»

Ο Πρόεδρος της ΝΔ τόνισε ότι όποια περιοχή και αν επισκέπτεται θα υπενθυμίζει τα όσα υπόσχονταν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στις προεκλογικές του ομιλίες τον Ιανουάριο.

«Στον κ. Τσίπρα του ταιριάζουν δύο λέξεις. Απειρία και ανεπάρκεια. Σε αυτές τις κρίσιμες ώρες απαιτείται υπευθυνότητα. Είναι αναξιόπιστος και έχει καθεστωτική νοοτροπία. Σε κάθε πόλη που θα πηγαίνω θα λέω τι είχε πει ο Αλέξης Τσίπρας που παραιτήθηκε και τώρα ζητά από τον ελληνικό λαό να τον εμπιστευτεί ξανά».

Για ακόμα μια φορά ο πρόεδρος της ΝΔ κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι δραπέτευσε και προσπαθεί ξανά να κλέψει τις ψήφους των Ελλήνων.

Ο Ευάγγελος Μειμαράκης τόνισε πως η χώρα βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι και σημείωσε ότι η χώρα για να προχωρήσει χρειάζεται πολιτική σταθερότητα με ορίζοντα τετραετίας.

«Δεν γίνεται η χώρα να οδηγείται συνεχώς σε εκλογές. Ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί και το απέδειξε. Στις 20 Σεπτεμβρίου, ψηφίζουμε σταθερή κυβέρνηση τετραετίας, με βασικό κορμό τη ΝΔ. Στις 20 ψηφίζουμε, στις 21 έρχεται το χαμόγελο στα χείλη των Ελλήνων» υπερθεμάτισε ο κ. Μεϊμαράκης.

Επικρίνοντας το κυβερνητικό έργο του ΣΥΡΙΖΑ, υπενθύμισε ότι ο κ. Τσίπρας είχε τάξει το σκίσιμο των μνημονίων, την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. «Αποδεικνύεται ότι σε όλα είπε ψέματα, καθώς έγιναν τα ακριβώς αντίθετα» έσπευσε να διευκρινίσει.

«Έφερε μία επώδυνη συμφωνία, μείωσε τις συντάξεις, μας γύρισε στην ύφεση» συμπλήρωσε, ενώ κατηγόρησε Τσίπρα και Καμμένο ότι επέβαλαν παλιές αντιλήψεις, την ώρα που μας πουλούσαν το «νέο». «Τους μάθαμε, τώρα δεν τους εμπιστευόμαστε» ανέφερε, τονίζοντας ότι «η ελπίδα έδωσε τη θέση της στον φόβο».