ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2015 - Μητρόπουλος: Συνέντευξη Τύπου στη Βουλή, παρουσία της Κωνσταντοπούλου

Εκλογές 2015 - Μητρόπουλος: Συνέντευξη Τύπου στη Βουλή, παρουσία της Κωνσταντοπούλου

Συνέντευξη Τύπου στη Βουλή, παρουσία και της Ζωής Κωνσταντοπούλου, θα παραχωρήσει ο Αλέξης Μητρόπουλος το μεσημέρι της Δευτέρας (31/08/2015), αναφορικά με την υπόθεση της φοροδιαφυγής, η οποία εκκρεμεί σε βάρος του.

Η κίνηση αυτή (η κοινή συνέντευξη με την μέχρι πρότινος Πρόεδρο της Βουλής, η οποία δεν έχει αποκαλύψει ακόμα τις πολιτικές της κινήσεις), δεν αποκλείεται να αποτελεί και προάγγελο πολιτικών πρωτοβουλιών.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο κ. Μητρόπουλος βρίσκεται εκτός λιστών του ΣΥΡΙΖΑ για τις εκλογές της 20ης Σεπτέμβρη.

Το αίτημα του Εισαγγελέα για άρση της ασυλίας του κ. Μητρόπουλου, σχετικά με υπόθεση φοροδιαφυγής στην οποία εμπλέκεται, αλλά και το «παρών» στην ψήφιση του Μνημονίου, στοίχισαν στον πρώην βουλευτή, ο οποίος, όπως όλα δείχνουν, δεν θα έχει θέση στα ψηφοδέλτια του κόμματος.

Ο ίδιος, πάντως, με οργισμένη παρέμβαση στο κεντρικό δελτίου του MEGA, χαρακτήρισε «αθλιότητα» και «τερατώδες λάθος» τον τρόπο που το κανάλι χειρίστηκε την υπόθεση φοροδιαφυγής.

Όταν η παρουσιάστρια τον κάλεσε να παρευρεθεί με τα σχετικά έγγραφα που αποδεικνύουν την ευστάθεια των λόγων του στην πρωινή εκπομπή της Κυριακής, εκείνος απάντησε: «Μέχρι αύριο θα έχω αυτοκτονήσει με την αθλιότητα που μου κάνατε σήμερα», μαινόμενος και ρωτώντας επανειλημμένως «γιατί μου κάνατε αυτήν την αθλιότητα, γιατί με εκθέσατε, γιατί το κάνατε αυτό σε βάρος ενός έντιμου πολίτη;».

Σχετικές ειδήσεις