ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρυσοβελώνη: Τα προβλήματα της κοινωνίας διογκώθηκαν από τις μνημονιακές πολιτικές ΝΔ - ΠΑΣΟΚ

Χρυσοβελώνη: Τα προβλήματα της κοινωνίας διογκώθηκαν από τις μνημονιακές πολιτικές ΝΔ - ΠΑΣΟΚ

Υποκρισία και παρελκυστική τακτική αποδίδει στη ΝΔ, η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

«Ή μνήμη του κ. Μεϊμαράκη δεν τον βοηθά να θυμηθεί πως τα προβλήματα αυτών των κοινωνικών ομάδων διογκώθηκαν εξαιτίας των σκληρών μνημονιακών πολιτικών που εφάρμοσε η ΝΔ όταν κυβερνούσε μαζί με το ΠΑΣΟΚ, ή όπως όλα δείχνουν, περισσεύει η υποκρισία απέναντι σε αυτές τις κοινωνικές ομάδες και τα προβλήματά τους», τόνισε η Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

«Στις επικείμενες εκλογές, ο ελληνικός λαός θα αποδοκιμάσει τα κατεστημένα κόμματα που τον οδήγησαν στη φτωχοποίηση και θα στηρίξει για ακόμα μια φορά τις πραγματικά προοδευτικές δυνάμεις του τόπου και το πατριωτικό κίνημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων», πρόσθεσε.

«Θαύμα! Θαύμα! Επειδή ο κ. Μεϊμαράκης είναι νέος -έστω και μεταβατικός- πρόεδρος στη Νέα Δημοκρατία, έχει παραδόξως την εντύπωση πως είναι εντελώς νέα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι διάφορες κοινωνικές τάξεις και θεωρεί πως την ευθύνη γι' αυτά φέρει η επτάμηνη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ».

Όπως ανέφερε, ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, προσθέτοντας ότι «ο νέος πρόεδρος της ΝΔ ακολουθώντας την παρελκυστική τακτική Μαυρογιαλούρου ανακάλυψε αίφνης τις καθυστερήσεις στα έργα που χρηματοδοτούνται από το ΕΣΠΑ, τα οποία όμως είχαν βαλτώσει όλα τα προηγούμενα τρία-τέσσερα χρόνια, όπως «ανακάλυψε» μόλις τώρα τα προβλήματα των αγροτών και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων με τα κόκκινα δάνεια».

Ρoή Ειδήσεων