ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2015: Καραγκούνης - «Ναι» στις συνεργασίες υπό όρους

Εκλογές 2015: Καραγκούνης - «Ναι» στις συνεργασίες υπό όρους

Υπέρ των συνεργασιών, «αρκεί να συμφωνήσουμε ότι θα προχωρήσουμε τις αλλαγές», τάχθηκε ο Κώστας Καραγκούνης, μιλώντας στον Realfm.

«Η χώρα χρειάζεται σταθερότητα. Γιατί θέλουμε να είμαστε πρώτο κόμμα; Για να γίνει η αλλαγή της συνταγής, χρειάζεται να υπάρχουν δυνάμεις που να θέλουν τις αλλαγές», τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ και πρόσθεσε:

«Αν υπάρχουν δυνάμεις που λένε να κλείνουμε τις Σκουριές, να μην προχωράμε σε ιδιωτικοποιήσεις, να μην κάνουμε τίποτα. Θα γυρίσουμε στα χειρότερα και δεν θα θεραπευθεί τίποτα από αυτά τα επώδυνα που έχουν φέρει».

«Εμείς τι λέμε; Ότι χρειάζονται ευρύτερες συνεργασίες, βεβαίως δεν αποκλείουμε κανένα. Το ζήτημα είναι αυτό το πρόγραμμα που είναι πραγματικά πολύ δύσκολο, πώς θα το διαχειριστούμε; Με ανθρώπους και πολιτικές παρατάξεις που δεν τα πιστεύουν;», σημείωσε.

«Λέμε “ναι”», είπε ο πρώην υπουργός, «στη συνεργασία από όπου και αν προέρχεται, και από τον ΣΥΡΙΖΑ -δεν έχουμε αποκλείσει εμείς τίποτα- αρκεί να συμφωνήσουμε σε αυτό το κοινό ότι θα προχωρήσουμε τις αλλαγές».

«Αν έρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ και λέει ότι "εγώ δεν συμφωνώ σε όλα αυτά" και το γυρίζει σε αντιμνημονιακό “μπαϊράκι”, δεν νομίζω ότι θα βγάλουμε τίποτα», ανέφερε ο ίδιος.

Σχετικές ειδήσεις