ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κόντρα ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ για τη δήλωση Μεϊμαράκη περί επαναπροσλήψεων δημοσίων υπαλλήλων

Κόντρα ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ για τη δήλωση Μεϊμαράκη περί επαναπροσλήψεων δημοσίων υπαλλήλων

Πόλεμος …ανακοινώσεων μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή δήλωση του Ευάγγελου Μεϊμαράκη για όσους επαναπροσλήφθηκαν στο δημόσιο.

Αρχικά εξέδωσε ανακοίνωση το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ κατακεραυνώνοντας τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, με αφορμή την αναφορά τους σε «άχρηστους εργαζόμενους που ξαναβρήκαν τη δουλειά τους στο δημόσιο».

«Δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό από το κόμμα που έβαλε την υπογραφή του στις απολύσεις και τη διαθεσιμότητα χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων, ενώ συμφωνεί με την απελευθέρωση των απολύσεων στον ιδιωτικό τομέα, που θα στείλει και άλλους χιλιάδες εργαζόμενους στο δρόμο.
Αυτή είναι η ΝΔ των απολύσεων, της εργασιακής ζούγκλας, της ανεργίας» σημείωσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Απαντώντας, το γραφείο Τύπου της ΝΔ καταλόγισε στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ «διαστρέβλωση και λάσπη».

«Είναι αναμενόμενο μέσα στον πανικό της η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ να διαστρεβλώνει, να ρίχνει λάσπη και να δημιουργεί τεχνητή ένταση», ανέφερε.

Η ανακοίνωση του γραφείου τύπου της ΝΔ διευκρινίζει ότι ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης αναφέρθηκε επικριτικά αποκλειστικά και μόνο στους επίορκους δημοσίους υπαλλήλους και σε κανένα άλλο.

«Πολλές φορές έχει καταστήσει σαφές ότι είμαστε μετωπικά αντίθετοι σε σκέψεις ρεβανσισμού. Σεβόμαστε τη συντριπτική πλειοψηφία των δημοσίων υπαλλήλων που ανταποκρίνονται στην αποστολή τους και θα προσπαθήσουμε να συντονίσουμε μαζί τους τη δράση μας για ένα κράτος λειτουργικό και φιλικό στον πολίτη που να σέβεται τα χρήματα των φορολογουμένων», σημειώνει η ΝΔ.

Σχετικές ειδήσεις