ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2015 - Θεοδωράκης: Το Ποτάμι δεν γίνεται συνένοχος σε κυβέρνηση με παλιά νοοτροπία

Εκλογές 2015 - Θεοδωράκης: Το Ποτάμι δεν γίνεται συνένοχος σε κυβέρνηση με παλιά νοοτροπία

Το Ποτάμι δεν θα συμπράξει με κυβέρνηση που θα έχει τη λογική «να βάλουμε τους δικούς μας – συγγενείς, κομματικά στελέχη, εκπροσώπους συντεχνιών και συμφερόντων και ο καθένας να κάνει ότι θέλει», τόνισε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Τα Νέα», ο κ. Θεοδωράκης άσκησε έντονη κριτική στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, επισημαίνοντας ότι αυτό που τους ένωσε ήταν «οι ίδιοι στόχοι: η άλωση του κράτους, η εξυπηρέτηση συντεχνιών καθώς και μικρών και μεγάλων συμφερόντων».

Επίσης, έριξε τα βέλη του στους συνεργάτες του κ. Τσίπρα λέγοντας «Οι σύμβουλοι του κ. Τσίπρα και αρκετοί από τους υπουργούς του ήταν στυλοβάτες του κατεστημένου. Μέχρι και ανθρώπους του Άκη έχει μαζέψει γύρω του. Για να μην μιλήσουμε για τις επιδόσεις άμεσων συνεργατών του στην νέα διαπλοκή. Οι οποίοι φωνάζουν συνεχώς για το Ποτάμι για να περνάνε οι δικές τους κινήσεις απαρατήρητες».

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τη χαμηλή συσπείρωση που εμφανίζει το Ποτάμι σημείωσε «Οι πολίτες που ψηφίζουν το Ποτάμι δεν είναι μαντρωμένοι. Προβληματίζονται, σκέφτονται, αναρωτιούνται. Μετά, τα παλιά κόμματα και ο ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας συνεχώς τα αντίθετα από όσα λένε, μεγιστοποιούν την απογοήτευση των πολιτών και ενισχύουν την άποψη ότι «όλοι ίδιοι είναι».

Σχετικές ειδήσεις