ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΔΕΘ 2015: Το πληροφοριακό Κέντρο της ΕΛ.ΑΣ. εγκαινίασε ο Αντώνης Μακρυδημήτρης

ΔΕΘ 2015: Το πληροφοριακό Κέντρο της ΕΛ.ΑΣ. εγκαινίασε ο Αντώνης Μακρυδημήτρης

Το πληροφοριακό κέντρο της Ελληνικής Αστυνομίας που λειτουργεί στο πλαίσιο της 80ής ΔΕΘ, εγκαινίασε ο υπηρεσιακός αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Αντώνης Μακρυδημήτρης.

Στο σύντομο χρονικό διάστημα που ασκώ τα καθήκοντά μου διαπίστωσα ότι η κατάσταση στην ΕΛ.ΑΣ. είναι καλή, επισήμανε ο Αντ. Μακρυδημήτρης, ο οποίος στάθηκε στο υψηλό φρόνημα, το ήθος και τον επαγγελματισμό που διαθέτει ο Έλληνας αστυνομικός, ενώ εξέφρασε την ευχή του οι εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου να διεξαχθούν ομαλά και ειρηνικά.

Προηγουμένως, χαιρετισμό απηύθυνε ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., Αντιστράτηγος Δημήτρης Τσακνάκης, ο οποίος έκανε σύντομη αναφορά στο έργο του Σώματος, κάνοντας ξεχωριστή μνεία στο θεσμό του Αστυνομικού της Γειτονιάς, στην ενεργοποίηση των Κινητών Αστυνομικών Δυνάμεων, στην καθιέρωση της Ώρας του Πολίτη, των Φορέων και των Κοινωνικών Εταίρων και στην ηλεκτρονική πλατφόρμα Cyberkid.

Σε ό,τι αφορά τη Βόρεια Ελλάδα αναφέρθηκε στην πρόσφατη ίδρυση τριών υπηρεσιών που έχουν ως έδρα τη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για τις Υποδιευθύνσεις Οικονομικής Αστυνομίας, Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και Ειδικών Αστυνομικών Δυνάμεων.

Σχετικές ειδήσεις