ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στ. Θεοδωράκης: Υπάρχουν άνθρωποι να κυβερνήσουν τη χώρα-Δεν είναι τα παιδιά του κομματικού σωλήνα

Στ. Θεοδωράκης: Υπάρχουν άνθρωποι να κυβερνήσουν τη χώρα-Δεν είναι τα παιδιά του κομματικού σωλήνα

Τον επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας, Νικηφόρο Διαμαντούρο, παρουσιάσε σήμερα, Κυριακή (06/09/2015) στα γραφεία του Ποταμιού, ο κ. Σταύρος Θεοδωράκης.

Με ένα πλούσιο βιογραφικό, έχοντας διατελέσει μεταξύ άλλων ως Συνήγορος του Πολίτη αλλά και ως ευρωπαίος διαμεσολαβητής για 10 χρόνια, ο κύριος Διαμαντούρος αποτελεί για το Ποτάμι την επιλογή – μήνυμα που εξέφρασε με δηλώσεις του ο Σταύρος Θεοδωράκης:

«Υπάρχουν άνθρωποι να κυβερνήσουν αυτή τη χώρα και δεν είναι τα παιδιά του κομματικού σωλήνα».

«Όπως την προηγούμενη φορά με την επιλογή του κυρίου Καρακατσούλη έτσι και τώρα », συνέχισε ο επικεφαλής του Ποταμιού, περνάμε το μήνυμα ότι «υπάρχουν άνθρωποι στην ελληνική κοινωνία που μένουν στο περιθώριο και δεν παίρνουν αποφάσεις που θα έπρεπε να πάρουν».

Με την σειρά του ο Νικηφόρος Διαμαντούρος υπογράμμισε ότι στις «σοβαρές στιγμές» άνθρωποι σαν τον ίδιον «έχουμε την υποχρέωση να αναλαμβάνουν θέσεις ευθύνης» και «αυτή είναι μία σοβαρή στιγμή» δήλωσε εξηγώντας τι τον ώθησε να δεχτεί την υποψηφιότητα.

Αναφορικά με τις λίστες του Ποταμιού, οι οποίες αναμένεται να ανακοινωθούν μέχρι την Τετάρτη ολοκληρωμένα, οι μέχρι τώρα πληροφορίες θέλουν τον Σταύρο Θεοδωράκη υποψήφιο στα Χανιά, τόπο καταγωγής του, αλλά και στην Α’ Θεσσαλονίκης, επιλογή που σηματοδοτεί την στροφή του Ποταμιού στην Περιφέρεια.


Ο Σταύρος Θεοδωράκης παρουσίασε επίσημα τον επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας, Νικηφόρο Διαμαντούρο, σήμερα , μεσημέρι Κυριακής στα γραφεία του Ποταμιού.

Σχετικές ειδήσεις