ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κωνσταντοπούλου: Selfies και χαλαρή κουβέντα με τους 350 έφηβους βουλευτές

Κωνσταντοπούλου: Selfies και χαλαρή κουβέντα με τους 350 έφηβους βουλευτές

«Πέρασα την ωραιότερη μου μέρα». Με αυτή τη φράση η πρόεδρος της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου, εξέφρασε την ικανοποίηση της προς τους έφηβους βουλευτές για την μία και πλέον ώρα που πέρασε μαζί τους μέσα στην αίθουσα της Ολομέλειας.

Κατά τη σημερινή – Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου - πρώτη μέρα των εργασιών της Βουλής των εφήβων, η κ. Κωνσταντοπούλου θέλησε να έχει μια προσωπική επαφή με όλους τους νέους και τις νέες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Έτσι, επισκέφθηκε την Ολομέλεια της Βουλής όπου ήταν όλοι συγκεντρωμένοι και χαιρέτησε από κοντά έναν -έναν και τους 350 συνολικά έφηβους βουλευτές.

Ρωτούσε να μάθει τα ονόματά τους και ποια εκλογική περιφέρεια αντιπροσωπεύουν, ενώ με χιούμορ και καλή διάθεση ανταποκρίθηκε στα πειράγματα ορισμένων μαθητών και μαθητριών.
Πολλοί έφηβοι ήταν αυτοί που ζήτησαν να βγάλουν μαζί της φωτογραφίες ενώ ορισμένοι ζήτησαν από την πρόεδρο της Βουλής αυτόγραφο, κάτι που δεν αρνήθηκε.

Μάλιστα στο τέλος τους είπε χαριτολογώντας:«Έχετε κοινοβουλευτικό καθήκον να μου στείλετε το βράδυ τις «selfies» όλοι σας».

Και όταν οι νεαροί την ρώτησαν πού, τους απάντησε «στον διαδικτυακό κόμβο της Βουλής».

«Πέρασα την ωραιότερη μέρα μου. Είναι μεγάλη η χαρά μου να βλέπω κατάμεστη την αίθουσα από νέους ανθρώπους. Έχετε όλη τη ζωή μπροστά σας. Το μέλλον είναι στα χέρια σας. Να είστε καλά προετοιμασμένοι την Τετάρτη που θα συνεδριάσει η Ολομέλεια», τους ανέφερε η κ. Κωνσταντοπούλου.

«Να ευχηθώ από καρδιάς να μείνετε πάντα έτσι, γιατί οι άνθρωποι που παραμένουν έφηβοι, δεν παραιτούνται και αισιοδοξούν, πάνε καλά», είπε η πρόεδρος της Βουλής και τους ευχήθηκε καλές εργασίες.

Σχετικές ειδήσεις

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newsbomb.gr

Ροή Ειδήσεων