ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2015 - Σακελλαρίδης: Είναι απολύτως εφικτό να έχουμε παράλληλο πρόγραμμα

Εκλογές 2015 - Σακελλαρίδης: Είναι απολύτως εφικτό να έχουμε παράλληλο πρόγραμμα

Τη θέση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ γνωρίζει ποια ζητήματα επιδέχονται σημαντικής διαπραγμάτευσης στο μνημόνιο εξέφρασε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, μιλώντας στον realfm.

Ερωτηθείς αν είναι εφικτό να υπάρξει παράλληλο πρόγραμμα δίπλα στο μνημόνιο, ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε: «Το παράλληλο πρόγραμμα, το οποίο λέμε, δεν είναι ένα πρόγραμμα που προτείνουμε σε μια λογική επικοινωνιακή, λέγοντας στον κόσμο στην ουσία ότι δεν θα εφαρμόσουμε το μνημόνιο και θα εφαρμόσουμε κάτι άλλο, δεν θέλουμε να υποσχεθούμε τέτοια κουραφέξαλα στον κόσμο».

«Αυτό που λέμε, όμως, στον κόσμο», πρόσθεσε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Α’ Αθήνας, «είναι ότι επειδή ακριβώς γνωρίζουμε αυτήν τη συμφωνία σε βάθος, επειδή τη διαπραγματευτήκαμε, τη φέραμε στη Βουλή και τη ψηφίσαμε, γνωρίζουμε ποια ζητήματα είναι αυτά που είναι ανοιχτά και επιδέχονται σημαντικής διαπραγμάτευσης και συζήτησης, η οποία ήδη έχει ξεκινήσει, έχουν γίνει βήματα και έχουμε προχωρήσει αυτή τη συζήτηση με τους δανειστές».

«Είναι απολύτως εφικτό να έχουμε παράλληλο πρόγραμμα. Τι μπορούμε εμείς να κάνουμε και πώς μπορούμε φέρουμε εις πέρας ένα τέτοιο παράλληλο πρόγραμμα που πραγματικά θα δίνει απαντήσεις στα προβλήματα της τετραετίας και όχι μόνο του επόμενου μήνα», τόνισε.

Σχετικές ειδήσεις