ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κόντρα ΣΥΡΙΖΑ – Βούλτεψη για τις άδειες των τηλεοπτικών σταθμών

Κόντρα ΣΥΡΙΖΑ – Βούλτεψη για τις άδειες των τηλεοπτικών σταθμών

«Πυρά»αντάλλαξαν ο ΣΥΡΙΖΑ με την υποψήφια βουλευτή της ΝΔ Σοφία Βούλτεψη για τις τηλεοπτικές άδειες.

Συγκεκριμένα, για επιβεβαίωση της «σταθερής σχέσης» της ΝΔ με τη διαπλοκή, έκανε λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ, σε σχόλιο που εξέδωσε αναφορικά με δηλώσεις της Σοφίας Βούλτεψη για τις άδειες των τηλεοπτικών σταθμών.

Ειδικότερα, το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι «οι δηλώσεις της υποψήφιας βουλευτή της ΝΔ, Σοφίας Βούλτεψη, στην εκπομπή "Επί του Πιεστηρίου" του τηλεοπτικού σταθμού Kontra (Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου) σχετικά με το θέμα των αδειών των τηλεοπτικών σταθμών, επιβεβαιώνουν τη σταθερή σχέση του κόμματος της με τη διαπλοκή». Προσθέτει πως «συγκεκριμένα, η Σ. Βούλτεψη ισχυρίστηκε πως "δεν υπάρχουν τηλεοπτικές άδειες, γιατί από το 2011 το σήμα δεν είναι αναλογικό -είναι ψηφιακό"» και τονίζει πως «η Σ. Βούλτεψη "ξέχασε" να πει ότι τα τηλεοπτικά κανάλια δεν έχουν άδειες, γιατί εδώ και 25 χρόνια λειτουργούν με προσωρινές!» και ότι «επίσης, "ξέχασε"' να πει πως ο διαγωνισμός για τον ψηφιακό πάροχο διεξήχθη αμέσως μετά το κλείσιμο της ΕΡΤ από την κυβέρνηση Σαμαρά».

Απάντώντας η κυρία Βούλτεψη απέδωσε στο ΣΥΡΙΖΑ «φασιστική μέθοδο σπίλωσης».

«Το θέμα των τηλεοπτικών αδειών είναι νομικό και τεχνικό και όχι πολιτικό», απάντησε η Σοφία Βούλτεψη.

«Όπως νομικό και απτόμενο του διεθνούς δικαίου είναι και το θέμα της ύπαρξης θαλασσίων συνόρων» αναφέρει η κ. Βούλτεψη υπογραμμίζοντας πως: «Όταν ο κ. Τσίπρας πληροφορηθεί ότι υπάρχουν θαλάσσια σύνορα, πιθανόν να περάσει και στο επόμενο μάθημα, που θα τον οδηγήσει στην ψηφιακή εποχή. Αλλά απ’ ό,τι φαίνεται, όπως ακριβώς δεν γνωρίζει τα όρια της θάλασσας, έτσι δεν αναγνωρίζει και τα όρια του ψεύδους και της συκοφαντίας».

Σχετικές ειδήσεις