ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα ονόματα των υποψηφίων για τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου - Ποια κόμματα ανακοίνωσαν λίστες

Τα ονόματα των υποψηφίων για τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου - Ποια κόμματα ανακοίνωσαν λίστες

Με την προεκλογική εκστρατεία ενόψει της αναμέτρησης της 20ης Σεπτεμβρίου να βρίσκεται πλέον στο αποκορύφωμά της, τα περισσότερα κόμματα έχουν ήδη ανακοινώσει τα ψηφοδέλτιά τους.

Ο ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε εχθές (09/09/2015) σε ανακοινώσεις, δίχως να υπάρχουν ιδιαίτερες εκπλήξεις. Ο πρόεδρος του κόμματος είναι υποψήφιος σε Ηράκλειο και Λάρισα, ενώ ανατροπή υπήρξε, τελικά, με τον ψηφοδέλτιο Επικρατείας, αφού ο Ευκλείδης Τσακαλώτος θα κατέβει στη Β' Αθήνας.

Ο Γιώργος Κατρούγκαλος πρώτος στο ψηφοδέλτιο της Μεσσηνίας, ο Νίκος Παρασκευόπουλος στην πρώτη θέση της λίστας στην Α' Θεσσαλονίκης, ο Δημήτρης Βίτσας στην Β' Πειραιά, ο Θεόδωρος Δρίτσας στην Α΄ Πειραιά και ο Αριστείδης Μπαλτάς στην περιφέρεια Αττικής.

Δείτε αναλυτικά τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ.

Και η Νέα Δημοκρατία έδωσε εχθές στη δημοσιότητα τις λίστες της. Όπως είχε διαμηνύσει και πρόεδρος του κόμματος Βαγγέλης Μεϊμαράκης, δεν υπήρξαν μεγάλες αλλαγές σε σχέση με ψηφοδέλτια των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου.

Δείτε αναλυτικά τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας.

Από πλευράς Λαϊκής Ενότητας, ο πρόεδρος του κόμματος Παναγιώτης Λαφαζάνης κατεβαίνει στην Περιφέρεια Αττικής και στη Β' Πειραιά. Στην Α' Αθήνας επικεφαλής είναι η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ακολουθούν Μαρία Μπόλαρη και Δέσποινα Σπανού.

Δείτε αναλυτικά τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Ενότητας.

Η Χρυσή Αυγή έδωσε στη δημοσιότητα τις εκλογικές της λίστες με τον γενικό γραμματέα του κόμματος, Νίκο Μιχαλολιάκο, να είναι υποψήφιος στην Α' και Β' Αθήνας.

Δείτε αναλυτικά τα ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής.

Από το Ποτάμι, ο Σταύρος Θεοδωράκης είναι υποψήφιος σε Χανιά και Α' Θεσσαλονίκης. Ο Σπύρος Λυκούδης είναι επικεφαλής στην Α' Αθηνών, ο Γρηγόρης Ψαριανός στη Β' Αθηνών, η Σταυρούλα Αντωνάκου στην Α' Πειραιά, η Κατερίνα Μάρκου στη Β' Θεσσαλονίκης, η Νίκη Φούντα στην Αιτωλοακαρνανία, ο Γιώργος Μαυρωτάς στο Υπόλοιπο Αττικής, ο Ιάσων Φωτήλας στην Αχαΐα, μεταξύ άλλων.

Δείτε αναλυτικά τα ψηφοδέλτια του Ποταμιού.

Επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΚΚΕ θα είναι η Αλέκα Παπαρήγα, ενώ ο γγ της ΚΕ και πρόεδρος της ΚΟ του κόμματος, Δημήτρης Κουτσούμπας θα είναι υποψήφιος στην Β΄Αθήνας και στην Βοιωτία.

Δείτε αναλυτικά τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ.

Από την πλευρά τους οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ανακοίνωσαν το ψηφοδέλτιο επικρατείας, επικεφαλής του οποίου είναι η 25χρονη Χριστίνα Τρεμόντι (25 ετών), η οποία έχει δημιουργήσει την ιστοσελίδα edosafakelaki.org, στην οποία οι πολίτες μπορούν να καταγγείλουν ανώνυμα πράξεις διαφθοράς

Στη Δημοκρατική Συμπαράταξη (ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ) έχουν δοθεί στη δημοσιότητα μόνο τα ονόματα των υποψηφίων που έχει προτείνει η Δημοκρατική Αριστερά.

Τέλος ο Βασίλης Λεβέντης και η Ένωση Κεντρώων έχουν δώσει στη δημοσιότητα τα ψηφοδέλτια με τους υποψηφίους ανά την Ελλάδα.

Δείτε αναλυτικά τα ψηφοδέλτια της Ένωσης Κεντρώων.

Διαβάστε στο Newsbomb.gr όλες τις ειδήσεις για τις Εκλογές 2015 Σεπτέμβριος – Εθνικές Βουλευτικές.

Σχετικές ειδήσεις