ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2015: Κουτσούμπας – Μεγάλες οι διαφορές του ΚΚΕ με ΣΥΡΙΖΑ και ΛΑΕ

Εκλογές 2015: Κουτσούμπας – Μεγάλες οι διαφορές του ΚΚΕ με ΣΥΡΙΖΑ και ΛΑΕ

Τις σημαντικές διαφορές που χωρίζουν το Κομμουνιστικό Κόμμα με τη Λαϊκή Ενότητα και τον ΣΥΡΙΖΑ τόνισε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

«Είναι βαθιά η διαφορά πολιτικών θέσεων και απόψεων του ΚΚΕ και με τη Λαϊκή Ενότητα και με τον ΣΥΡΙΖΑ, επεσήμανε ο γ.γ. της Κ.Ε. του Κομμουνιστικού Κόμματος Δημήτρης Κουτσούμπας, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

Όπως εξήγησε, «εμείς στο ΚΚΕ μιλάμε για άλλες συνθήκες, με τον λαό στην εξουσία. Στόχος μας είναι η σοσιαλιστική κοινωνία».
Αναφερόμενος στην προσφυγική και μεταναστευτική κρίση, ο γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ υπογράμμισε ότι πρέπει η ίδια η Κομισιόν να αναλάβει την ευθύνη επίλυσης του προβλήματος.

«Οι άνθρωποι αυτοί δεν ήρθαν να μείνουν στην Ελλάδα, αλλά η κατάσταση αυτή φορτίζει την Ελλάδα και δεν υπάρχει και οικονομικά δυνατότητα», ανέφερε και επανέλαβε την πρότασή του για πτήσεις τσάρτερ, που θα μεταφέρουν τους πρόσφυγες από τα νησιά στη χώρα προορισμού τους, όπου όπως εκτίμησε, θα είναι και ευκολότερη η καταγραφή τους.

Σε ό,τι αφορά την επόμενη μέρα, μετά τις εκλογές, ο κ. Κουτσούμπας υπογράμμισε ότι υπάρχει η αντικειμενική βάση για να υπάρξει μεγάλος συνασπισμός ή ένας συνασπισμός του πρώτου με μικρότερα κόμματα.

Σχετικές ειδήσεις