ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ: «Η ΝΔ έχει αγκυροβολήσει στο παρελθόν της και δεν μετανιώνει γι’ αυτό»

ΠΑΣΟΚ: «Η ΝΔ έχει αγκυροβολήσει στο παρελθόν της και δεν μετανιώνει γι’ αυτό»

Για εμφάνιση «με ένα προεκλογικής χρήσης, δήθεν μετριοπαθές προσωπείο» του προέδρου της ΝΔ Βαγγέλη Μεϊμαράκη, κάνει λόγο το ΠΑΣΟΚ, με αφορμή την ομιλία του στην ΔΕΘ, αλλά και τη σημερινή συνέντευξή του.

Σύμφωνα με το γραφείο Τύπου του κόμματος, δεν είναι τυχαίο ότι ο κ. Μεϊμαράκης δεν βρήκε μια λέξη για να αναγνωρίσει τις ευθύνες της ΝΔ:
«- Για την καταστροφική διακυβέρνηση της περιόδου 2004-2009 που οδήγησε στη χρεωκοπία και τα μνημόνια,
- για τις αντιμνημονιακές κορώνες και τον λαϊκισμό του 2010-2011 καθώς και για τα κούφια λόγια στα αλήστου μνήμης Ζάππεια,
- για τις αρνητικές συνέπειες των διπλών εκλογών τού 2012 που προκάλεσε η ΝΔ, που επιβάρυναν τον ελληνικό λαό με πρόσθετα μέτρα 8 δισ. ευρώ».
Το ΠΑΣΟΚ σχολιάζει ότι αυτό «δεν είναι πράγματι τυχαίο, γιατί ο κ. Μεϊμαράκης ήταν σε όλα παρών. Παρών πρωταγωνιστικά ως ηγετικό στέλεχος της ΝΔ. Η ΝΔ» σημειώνει, «έχει αγκυροβολήσει στο παρελθόν της και δεν μετανιώνει γι’ αυτό. Δεν αλλάζει. Ο κ. Μεϊμαράκης, για να κρύψει το σκληρό πρόσωπο της Δεξιάς, φορά το προσωπείο του Μεταρρυθμιστή "κατά περίπτωση". Το πρόσωπο όμως φαίνεται... Και οι πολίτες το γνωρίζουν πολύ καλά...», καταλήγει η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ.

Σχετικές ειδήσεις