Εκλογές 2015 - Ειδικό τεστ για τους αναποφάσιστους

Το πλέον σύνηθες φαινόμενο σε κρίσιμες και μη εκλογικές αναμετρήσεις είναι να παρατηρείται σημαντικός αριθμός αναποφάσιστων ψηφοφόρων.

Εκλογές 2015 - Ειδικό τεστ για τους αναποφάσιστους
1'

Για να λύσει τις όποιες απορίες ψηφοφόρων σχετικά με το ποιο κόμμα εκφράζει στο μεγαλύτερο βαθμό της απόψης του, ανανεώθηκε και επανήλθε ο ηλεκτρονικός σύμβουλος choose4greece. Ο συγκεκριμένος σύνδεσμος δίνει απαντήσεις σε όσους το επιθυμούν στο ερώτημα: «με ποιο κόμμα ταιριάζουν οι απόψεις σας επί βασικών θεμάτων της οικονομίας, της εξωτερικής πολιτικής, της παιδείας;».

Χρησιμοποιώντας το www.choose4greece.com, οι χρήστες/ψηφοφόροι βρίσκουν 30 προτάσεις που σχετίζονται με διάφορα θέματα πολιτικής επικαιρότητας, οργανωμένα σε θεματικές κατηγορίες.

Για κάθε μία από αυτές τις προτάσεις μπορούν να εκφράσουν τον βαθμό συμφωνίας ή διαφωνίας τους. Εφόσον συμπληρώσουν το σχετικό ερωτηματολόγιο, οι χρήστες μπορούν να δουν μια σειρά από διαγράμματα που δείχνουν τον βαθμό συνάφειας των θέσεών τους με κάθε ένα από τα κόμματα.

Η συλλογή και επεξεργασία των στοιχείων αφορά αποκλειστικά και θα χρησιμοποιηθεί μόνο για ακαδημαϊκούς ερευνητικούς σκοπούς, όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή