ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2015- Θεοδωράκης: Στόχος το 10%

Εκλογές 2015- Θεοδωράκης: Στόχος το 10%

«Αν δεν έχεις μπόι δεν μπορείς να τα βάλεις με τα τέρατα, γι’ αυτό χρειαζόμαστε τις 30 έδρες ώστε να μην μπορεί ο ισχυρότερος να επιβάλλεται στους μικρότερους» επεσήμανε μεταξύ άλλων,ο πρόεδρος του κόμματος, Σταύρος Θεοδωράκης, στο πλαίσιο διακαναλικής συνέντευξης εν όψει των εκλογών.

Περιγράφοντας το δίλημμα των εκλογών, διερωτήθηκε εάν «θα γυρίσουμε προς τα πίσω ή θα πάμε προς τα μπροστά με το Ποτάμι».

Ένα δυνατό Ποτάμι, διαμήνυσε ο κ. Θεοδωράκης, σημαίνει σταθερή χώρα.
Θέτοντας ως στόχο την εξασφάλιση του 10%, ο πρόεδρος του κόμματος επισήμανε ότι "το Ποτάμι θα βγει δυνατό από τις κάλπες".

Απευθυνόμενος προς τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς, τους κάλεσε να προβούν σε μία πολιτική συμφωνία, η οποία θα συμπυκνώνεται στα εξής:
Να μην γίνουν εκλογές τα επόμενα τρία χρόνια
Να τηρηθούν οι δεσμεύσεις της χώρας
Να απαγκιστρωθούν τα κόμματα από τους κομματικούς στρατούς

Σχολιάζοντας την υπόθεση του κ. Φλαμπουράρη, ο κ. Θεοδωράκης ανέφερε ότι «ο πρωθυπουργός ήταν ενήμερος για πράγματα που αποκαλύπτονται τις τελευταίες ημέρες». Ήταν ενήμερος, συνέχισε, για την υπόθεση Χαϊκάλη, ήταν ενήμερος για τις παροχές κάποιων υπουργών του προς συγκεκριμένα συμφέροντα.

Καταλήγοντας, κάλεσε τον κ. Τσίπρα «να ασχοληθεί με τα σκουπιδάκια που υπάρχουν στο σπίτι του, αντί να ασχολείται με τα άλλα σπίτια πετώντας λάσπη».
Πηγή: ΑΜΠΕ

Σχετικές ειδήσεις