ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημοσκοπήσεις: Χαμένος ο Μεϊμαράκης στο ντιμπέιτ των… πρωθυπουργών

Δημοσκοπήσεις: Χαμένος ο Μεϊμαράκης στο ντιμπέιτ των… πρωθυπουργών

Με μεγάλη διαφορά, που από έρευνα σε έρευνα ποικίλει και κυμαίνεται από 5 έως και 20 μονάδες έχασε – όπως όλα δείχνουν - ο Β. Μεϊμαράκης στο ντιμπέιτ της περασμένης Δευτέρας, το αποκαλούμενο ντιμπέιτ των… πρωθυπουργών.

ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΣΤΥΛ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΠΟΥ ΛΑΝΣΑΡΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΝΔ – ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ

Αυτό προκύπτει από δημοσκοπήσεις που πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη και Τετάρτη για κόμματα και συγκεκριμένα ΜΜΕ.

Μάλιστα είναι χαρακτηριστικό ότι, σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες μας, τουλάχιστον τρία συστημικά ΜΜΕ τα οποία είχαν παραγγείλει έρευνα για να… εμφανίσουν νικητή τον αρχηγό της Ν.Δ. τελικά δεν την παρουσίασαν ακριβώς επειδή άλλα περίμεναν και άλλα βγήκαν!

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι εκτός της απάντησης στο ερώτημα «ποιος κατά την άποψή σας κέρδισε στο ντιμπέιτ» όπου ο Τσίπρας έχει σαφή υπεροχή σε όλες τις έρευνες και μόνο η διαφορά ποικίλει, ο Μεϊμαράκης χάνει και στα ποιοτικά στοιχεία.

Ειδικά υπέστη δεινή ήττα στην ηγετικότητα, αφού η συντριπτική πλειοψηφία των ερωτηθέντων εκτιμά αρνητικά τη στάση του να… διαμαρτυρηθεί ότι φαίνονταν ψηλότερος ο Αλ. Τσίπρας και να κάνει τη γνωστή κίνηση να… χαμηλώσει, που κρίνεται απ’ τη μεγάλη πλειοψηφία των ερωτηθέντων ως γελοία, καθώς και η πολιτικά ανόητη στάση του, να «τα ρίξει» στην διοίκηση της ΕΡΤ αμέσως μετά το ντιμπέιτ, όταν αποχωρούσε!

Ειδικοί αναλυτές δημοσκοπήσεων αναφέρουν στο Newsbomb.gr ότι αυτό το δεινό πλήγμα στην ηγετικότητα χαμήλωσε αισθητά και τα ποσοστά του στην καταλληλότητα για την πρωθυπουργία.

Αρνητικά επίσης κρίνεται ο «τσαμπουκάς» που για άλλη μια φορά προσπάθησε να «πουλήσει», ενώ πολλές απ’ τις απαντήσεις που έδωσε χαρακτηρίζονται ασαφείς ακόμα και εκτός θέματος!

Απ’ την άλλη ο Αλ. Τσίπρας, χωρίς να εντυπωσιάσει, κρίνεται ποιο σοβαρός και πειστικός, πιο «ηγετικός».

Αυτό είναι το κλίμα που κατέγραψαν οι δημοσκοπήσεις που πραγματοποιήθηκαν για την τηλεμαχία των αρχηγών των δύο μεγαλύτερων κομμάτων.

Και ίσως χρωματίσουν και τις τελευταίες προ των εκλογών δημοσκοπήσεις…

Σχετικές ειδήσεις